tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Εγκαινιάστηκε σε νέο χώρο το πρότυπο κέντρο μελέτης «Ο Μελέτης» στη Βέροια

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, το πρότυπο κέντρο καθημερινής μελέτης «Ο Μελέτης» στη Βέροια άνοιξε τις πόρτες του σε έναν νέο και σύγχρονο χώρο, επί της οδού Παστέρ 14. Η αλλαγή αυτή έφερε ένα ανανεωμένο περιβάλλον για τους μαθητές, δίνοντας έμφαση στην άνεση, τη δημιουργικότητα και την αποτελεσματικότητα της καθημερινής μελέτης.

Τα Εγκαίνια του Νέου Χώρου

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου, σε μια ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα. Μαθητές, γονείς, συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες έδωσαν το "παρών" για να γιορτάσουν την έναρξη της νέας αυτής εποχής για το κέντρο μελέτης. Ο αγιασμός τελέστηκε από τον Πρωτοπρεσβύτερο Παναγιώτη Χαλκιά, ο οποίος ευλόγησε τον χώρο και ευχήθηκε καλή επιτυχία σε μαθητές και δασκάλους.

Η Νέα Στέγη του «Μελέτη»

Η υπεύθυνη του κέντρου, Έφη Σερεμέτα, υποδέχθηκε με χαρά τους καλεσμένους και τους ξενάγησε στους ανανεωμένους χώρους. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις ευφάνταστες τοιχογραφίες που κοσμούν τις αίθουσες, έργα ενός τοπικού καλλιτέχνη, οι οποίες προσθέτουν μια αίσθηση έμπνευσης και ζωντάνιας στον χώρο. Η δημιουργική αυτή προσέγγιση στο περιβάλλον μελέτης βοηθά τους μαθητές να αισθάνονται άνετα και χαλαρά, ενώ προετοιμάζονται για τα μαθήματα της επόμενης ημέρας.

Το Πρόγραμμα και οι Υπηρεσίες του «Μελέτη»

Το κέντρο «Ο Μελέτης» αποτελεί έναν πρότυπο χώρο καθημερινής μελέτης για παιδιά δημοτικού, προσφέροντας εξειδικευμένη καθοδήγηση από έμπειρους παιδαγωγούς. Οι μαθητές προετοιμάζουν τα μαθήματα τους σε ολιγομελή τμήματα, εξασφαλίζοντας την απαραίτητη προσοχή και υποστήριξη που χρειάζονται για να ανταποκριθούν στις σχολικές τους υποχρεώσεις με επιτυχία. Η δομή αυτή ενισχύει τη μαθησιακή διαδικασία και προάγει την ανεξαρτησία και την αυτοπεποίθηση των μαθητών.

Ευχάριστες Στιγμές και Εγγραφές

Μετά την ξενάγηση, οι καλεσμένοι πέρασαν ευχάριστα, συζητώντας και απολαμβάνοντας εκλεκτές λιχουδιές, δροσερό κρασί και κοκτέιλς, σε ένα ζεστό και φιλικό κλίμα. Η βραδιά γέμισε με χαμόγελα και αισιοδοξία για τη νέα σχολική χρονιά.

Οι εγγραφές για τη φετινή χρονιά έχουν ήδη ξεκινήσει! Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν για πληροφορίες και εγγραφές καθημερινά στα τηλέφωνα 6987030757 και 2331502545, ή να επισκεφτούν τον νέο χώρο του κέντρου επί της οδού Παστέρ 14, στο κέντρο της Βέροιας.

Ο «Μελέτης» συνεχίζει να παρέχει μια άρτια εκπαιδευτική υποστήριξη στους μαθητές, βοηθώντας τους να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και να προετοιμαστούν με συνέπεια και σιγουριά για τις σχολικές τους υποχρεώσεις.

View this gallery on Flickr

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69