tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Ενός λεπτού σιγή για τον απόφοιτο του 1ου ΕΠΑΛ Βέροιας, Γιάννη Καμπαϊλή

Με ιδιαίτερη συγκίνηση τελέσθηκε ο αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά στο 1ο ΕΠΑΛ Βέροιας.

Στην έναρξη της τελετής τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αποφοίτου του σχολείου, Γιάννη Καμπαϊλή, που έχασε πρόσφατα τη ζωή του με έναν απροσδόκητο και φρικτό τρόπο.

1o epal agiasm1

Φέτος για πρώτη φορά, στην 30χρονη θητεία του στην Ημαθία, τον αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων. Ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε πατρικές ευχές στους μαθητές και μαθήτριες του μεγαλύτερου σχολείου της Ημαθίας - ίσως και της Ελλάδος- με περίπου χίλιους μαθητές να φοιτούν σε αυτό.

1o epal agiasm2

Εκτός από τους καθηγητές, τους μαθητές - μαθήτριες, στον αγιασμό παραβρέθηκε ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δευτεροβάμθιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Αθανάσιος Αλατζόγλου, ο αναπληρωτής προϊστάμενος τμήματος εκπαιδευτικών θεμάτων της ΔΔΕ Βασίλης Δαβόρας, οι εκπρόσωποι της ΔΔΕ Τζωρτζίνα Αθανασίου και Γεωργία Κούτλα, αντιδήμαρχος Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, η περιφερειακή σύμβουλος Συρμούλα Τζήμα Τόπη, ο δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Σουμελίδης, η εκπαιδευτικός και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας Σοφία Ιντζιάδου κ.α.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο διευθυντής της σχολικής μονάδας Βαπτιστής Παντής, ο κ. Τσαχουρίδης, η κ. Τζήμα και ο κ. Αλατζόγλου, ενώ ο εκπαιδευτικός Γιώργος Μουρατίδης μετέφερε το μήνυμα του Υπουργείου Παιδείας.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69