tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Ξεκίνησε με αγιασμό το νέο σχολικό έτος

Διακοπές τέλος για τους μαθητές από σήμερα. Με τον αγιασμό, ξεκίνησε το σχολικό έτος και τα σχολεία γέμισαν ξανά από μαθητές και εκπαιδευτικούς, έτοιμους να ξεκινήσουν ένα ακόμη ταξίδι γνώσης και εξέλιξης. Τα κλειστά παράθυρα και οι άδειοι διάδρομοι, που παρέμειναν σιωπηλοί κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ζωντάνεψαν ξανά με γέλια, συζητήσεις και την ανυπομονησία της νέας αρχής.

Το πρώτο κουδούνι της χρονιάς ήχησε δυνατά, σηματοδοτώντας την έναρξη της σχολικής ημέρας. Οι μαθητές, άλλοι γεμάτοι ενθουσιασμό και άλλοι με λίγο άγχος, πήραν τις θέσεις τους στις αίθουσες διδασκαλίας. Η σχολική αυλή, που λίγο νωρίτερα ήταν γεμάτη φωνές και κινήσεις, άδειασε καθώς όλοι προσαρμόστηκαν στους ρυθμούς της νέας χρονιάς.

Οι δάσκαλοι και οι καθηγητές καλωσόρισαν τους μαθητές τους, συζητώντας για τους στόχους και τις προσδοκίες της χρονιάς. Τα προγράμματα, τα βιβλία και τα τετράδια μπήκαν ξανά στο καθημερινό πρόγραμμα.

Το άνοιγμα των σχολείων ήταν πάντα μια στιγμή γεμάτη ελπίδα. Ήταν η αρχή μιας νέας περιόδου μάθησης, συνεργασίας και προόδου. Κάθε μαθητής, κάθε εκπαιδευτικός, αλλά και κάθε γονέας κοίταζε μπροστά με αισιοδοξία, αναμένοντας τις προκλήσεις αλλά και τις επιτυχίες που θα έφερνε η χρονιά.

Στο 2ο Γυμνάσιο Βέροιας, τον αγιασμό τέλεσε ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου, Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Χαλετζής.

2o gym agiasm1

Ο ιερέας μετέφερε τις πατρικές ευχές του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, ενώ η διευθύντρια του σχολείου, Μαριάννα Λούκα, απηύθυνε χαιρετισμό και υποδέχθηκε θερμά τα «πρωτάκια».

Μετά τον αγιασμό, οι μαθητές ανέβηκαν στις τάξεις τους κατά τμήματα, όπου ενημερώθηκαν από τους καθηγητές τους για θέματα που αφορούν στη λειτουργία του σχολείου, ενώ στη συνέχεια παρέλαβαν το πρόγραμμα μαθημάτων τους και προμηθεύτηκαν τα διδακτικά βιβλία τους.

2o gym agiasm4

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69