tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Αγιασμός στον Παιδικό Σταθμό Άνω Ζερβοχωρίου

Την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024, στην καταπράσινη αυλή του Παιδικού Σταθμού Άνω Ζερβοχωρίου, πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Φέτος, ο Σταθμός γιορτάζει την 22η χρονιά λειτουργίας του ως Παιδικός Σταθμός ΕΣΠΑ. Τα νήπια, οι γονείς και το προσωπικό δέχτηκαν την ευλογία και τις ευχές του πατρός Ιωάννη, δημιουργώντας ένα κλίμα αισιοδοξίας και ενότητας.

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Νεολαίας και Αθλητισμού, Στέλιος Δάγγας, παρευρέθηκε στον Αγιασμό και ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά. Παράλληλα, ενημέρωσε τους γονείς για την προσεχή λειτουργία του Βρεφονηπιακού Σταθμού στο Αγγελοχώρι, ενισχύοντας την προσχολική αγωγή στην Ειρηνούπολη με δύο σύγχρονες μονάδες.

Οι παιδαγωγοί του Σταθμού, Σεπιτάνου Αναστασία και Σκαρλάτου Κρυσταλλένια, ενημέρωσαν τους γονείς για την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου και τους μοίρασαν ενημερωτικά έντυπα σχετικά με τη διαπαιδαγώγηση και την ομαλή ένταξη των παιδιών στο νέο τους περιβάλλον.

Ο σεφ του Παιδικού Σταθμού, Κωνσταντίνος Ζήσης, ετοίμασε νόστιμα εδέσματα που μοιράστηκαν στους παρευρισκόμενους. Κάτω από τον φθινοπωρινό ήλιο της Ειρηνούπολης, οι γονείς γνωρίστηκαν μεταξύ τους, ενώ τα παιδιά απόλαυσαν παιχνίδι στον όμορφο αύλειο χώρο με την πιστοποιημένη παιδική χαρά.

Στο τέλος, δόθηκαν δώρα καλωσορίσματος, φροντισμένα από τις παιδαγωγούς του σχολείου, κάνοντας την πρώτη μέρα στο σχολείο ακόμα πιο ξεχωριστή.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69