tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

super course

Συγχαρητήρια μηνύματα στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών

Ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, βάζοντας τέλος στην αγωνία των υποψηφίων των πανελληνίων 2024. Πολλά είναι τα συγχαρητήρια μηνύματα που εκδόθηκαν. Αναλυτικά:

Συγχαρητήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη

"Με την  ανακοίνωση των βάσεων από το Υπουργείο Παιδείας, έληξε μια περίοδος έντονης αγωνίας για τους μαθητές που συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Τα συναισθήματα ανάμεικτα. Χαρά σε πολλούς, απογοήτευση σε άλλους. Ημέρα χαράς για τις επιτυχούσες και τους επιτυχόντες. Αλλά και μια νέα αφετηρία για εκείνους που δεν τα κατάφεραν με την πρώτη. Μη σταματήσετε την προσπάθεια, μην πάψετε να παλεύετε για τα όνειρα σας. 

Ίδια τα συναισθήματα και για τις οικογένειες τους, οι οποίες όλο το προηγούμενο διάστημα, συμπαραστάθηκαν ψυχικά στην μεγάλη τους αυτή προσπάθεια και θα συνεχίσουν να το κάνουν μέχρι το τέλος.

Σε κάθε περίπτωση, σήμερα η Ημαθία, για μια ακόμη φορά, είναι χαρούμενη και υπερήφανη για τα παιδιά της.

Τα θερμά μου συγχαρητήρια.

Καλή πρόοδο στους επιτυχόντες".

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Βέροιας

"Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές και της μαθήτριες του Δήμου μας που κατάφεραν να ανταποκριθούν με επιτυχία στη δύσκολη δοκιμασία των πανελλαδικών εξετάσεων και να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Η προσπάθειά σας είναι αξιέπαινη. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους καθηγητές και τους γονείς σας, που έδρασαν ως καθοδηγητές και εμπνευστές και σας βοήθησαν καθοριστικά στον αγώνα εισαγωγής στην πανεπιστημιακή σχολή που επιθυμείτε.

Εύχομαι σε όσες και όσους είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα και μπήκαν σε μία από τις σχολές επιλογής τους, ο δρόμος της επιτυχίας να είναι πάντα βατός και γεμάτος γνώση και εμπειρίες.

Για τους μαθητές και τις μαθήτριες που τα αποτελέσματα δεν ήταν τα προσδοκόμενα, θα πρέπει να ξέρουν ότι τα όνειρα δεν σταματούν ποτέ. Οι ευκαιρίες στη ζωή είναι πολλές αρκεί να υπάρχει θέληση και στόχος για το μέλλον.

Εύχομαι σε όλους τους τελειόφοιτους και διαγωνισθέντες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων των λυκείων της Βέροιας, Καλή Σταδιοδρομία!".

Μήνυμα Λάζαρου Τσαβδαρίδη

"Συγχαίρω ολόψυχα τις επιτυχούσες και τους επιτυχόντες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων, που χάρη στην προσπάθεια, την αφοσίωση τη μεθοδικότητά τους κάνουν πραγματικότητα τον στόχο τους και ανταμείβονται με την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Οι νέοι ακαδημαϊκοί δρόμοι που πλέον ανοίγουν, θα είναι γεμάτοι νέες προκλήσεις και νέες κορυφές προς κατάκτηση και εύχομαι να τους περπατήσουν με υπευθυνότητα, δημιουργικότητα και χαμόγελο.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους εκπαιδευτικούς τους, που στάθηκαν πολύτιμοι αρωγοί της προσπάθειας των παιδιών με συνέπεια, υπομονή και δοτικότητα και βεβαίως στις οικογένειες των παιδιών, που με πολλές θυσίες και μόχθο στήριξαν και θα συνεχίζουν να στηρίζουν με χαρά τους στόχους των παιδιών τους.

Θερμά συγχαρητήρια όμως αξίζουν και σε όσες υποψήφιες και υποψήφιους προσπάθησαν στις πανελλαδικές εξετάσεις χωρίς όμως να καταφέρουν να επιτύχουν το προσδοκώμενο αποτέλεσμα. Είναι σημαντικό να θυμούνται πώς ο στόχος της ζωής τους συνεχίζει να είναι μπροστά και να τους περιμένει, αρκεί να συνεχίσουν την προσπάθεια χωρίς να αποθαρρύνονται.

Γιατί η προσωπικότητα και η αξία του καθενός δεν κρίνεται πότε, ούτε αντανακλά μόνο σε μία βαθμολογία. Είσαστε πολλά περισσότερα και συνεχίστε να διεκδικείτε τα όνειρά σας!"

Συγχαρητήριο Μήνυμα Δημάρχου Νάουσας

"Συγχαρητήρια στους μαθητές-τριες για την επιτυχία τους στις πανελλαδικές εξετάσεις, στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς για τη στήριξη και το έργο τους. Η επιτυχία αυτή αποτελεί την δικαίωση μιας πολύχρονης και επίπονης διαδικασίας, αλλά και το ξεκίνημα ενός νέου κεφαλαίου στη ζωή τους, ενός νέου δρόμου αναζητήσεων, δημιουργίας και γνώσεων. Εύχομαι να κυνηγήσουν τα όνειρά τους, όσο ψηλά κι αν είναι.

Το ίδιο ισχύει όμως και στα παιδιά που δεν τα κατάφεραν, είμαι σίγουρος ότι θα βρουν τον δρόμο τους σε άλλες κατευθύνσεις.

Αυτό που οφείλουμε να πράττουμε εμείς είναι να δημιουργούμε ευκαιρίες για όλους και να κρατάμε την ελπίδα ζωντανή. Η ζωή μόλις αρχίζει".

Μήνυμα του Διευθυντή Δ.Δ.Ε. Ημαθίας

"Εχθές έκλεισε ένας κύκλος μακράς προσπάθειας προετοιμασίας των υποψηφίων για τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας. Η μακρά αυτή προσπάθεια χρειάσθηκε μεθοδικό, ψυχικό και πνευματικό αγώνα από όλους σας όποια αποτελέσματα και να επήλθαν.

Μπροστά σας, περάσετε ή δεν περάσατε, ανοίγονται πλέον επιλογές που θα σας οδηγήσουν σε σταδιοδρομίες και σε δρασεις που θα βελτιώσουν την κοινωνία μας, καθώς εσείς είστε το μέλλον της.

Οι πανελλαδικές είναι η αρχή και όχι το τέλος μίας διαδρομής με πολλούς σταθμούς, με απογοητεύσεις, αποτυχίες, σκαμπανεβάσματα που θα σφυρηλατήσουν τον χαρακτήρα σας.

Σε αυτή, λοιπόν, τη κομβική στιγμή της ζωής σας, σας εύχομαι ολόψυχα δύναμη και ψυχραιμία.

Σας προτείνω μια τελευταία επίσκεψη στο ΕΠΑΛ και στο ΓΕΛ από όπου αποφοιτήσατε, γιατί χωρίς να το γνωρίζετε ακόμα, εκεί φωλιάζουν οι ομορφότερες αναμνήσεις και σας περιμένουν άνθρωποι που σας αγάπουν και που σας στήριξαν.

Καλή σταδιοδρομία και να φροντίσετε πάνω από όλα να είστε ευτυχείς στη ζωή σας και χρήσιμοι στην κοινωνία".

Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες από την Αντιδήμαρχο Αλεξάνδρειας Ελένη Λαφαζάνη

"Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε εσάς, στους μαθητές που πετύχατε, μέσα από την διαδικασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2024, την εισαγωγή σας στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας.

Οι κοπιαστικές προσπάθειες όλων των προηγούμενων χρόνων, επιβραβεύθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ανοίγοντάς σας, νέους ορίζοντες. Η σημερινή μέρα σηματοδοτεί το ξεκίνημα ενός νέου δημιουργικού κεφαλαίου στην πορεία της ζωής σας. Σας εύχομαι ολόψυχα να ζήσετε το όνειρο σας, να ανταποκριθείτε με επιτυχία στο νέο κύκλο σπουδών σας και να πετύχετε τους στόχους σας.

Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν και στους γονείς σας, οι οποίοι στάθηκαν αρωγοί στις προσπάθειες σας, συμβάλλοντας στην επιτυχία. Όπως και στο διδακτικό προσωπικό που ήταν δίπλα σας, καθοδηγώντας σας, στη διάρκεια αυτής της απαιτητικής και επίπονης διαδικασίας.

Η σκέψη μου είναι επίσης κοντά στους μαθητές που, παρά την προσπάθειά τους, δεν τα κατάφεραν. Θα πρέπει να γνωρίζουν ότι πάντα υπάρχει μια δεύτερη ευκαιρία ή και εναλλακτικές επιλογές που θα τους οδηγήσουν στην προσωπική τους επιτυχία".

Συγχαρητήριο μήνυμα Βεσυρόπουλου

«Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά που κατάφεραν να πετύχουν την είσοδό τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, κάνοντας πραγματικότητα τα όνειρά τους. Ανοίγονται νέοι δρόμοι και ορίζοντες μπροστά τους, που απαιτούν και αυτοί κόπο και προσπάθεια. Η προσπάθεια στη ζωή, δεν σταματά ποτέ. Το μήνυμα αυτό ισχύει και για τα παιδιά που δεν κατάφεραν να πετύχουν το στόχο τους. Μαζί με την υπόμνηση, ότι τίποτα δεν τελειώνει και η προσπάθεια συνεχίζεται. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά».

Το μήνυμα του Τάσου Μπαρτζώκα

Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Πανεπιστήμια της χώρας μας!

Οι μέρες αυτές της χαράς είναι η επιβράβευση μιας μακράς προσπάθειας και κόπων πολλών ετών για εσάς και τις οικογένειές σας! Απολαύστε τα επόμενα χρόνια, ζήστε τη φοιτητική εμπειρία και ανοίξτε τα φτερά σας! Αρχίζει μια όμορφη περίοδος γεμάτη ακαδημαϊκές γνώσεις και νέες εμπειρίες!

Όσες και όσοι δεν πετύχατε αυτή τη φορά τους στόχους σας, δεν πρέπει να απογοητεύεστε! Το μόνο σίγουρο είναι, ότι θα υπάρξουν πολλές ακόμα ευκαιρίες στη ζωή σας, και θα ανοίξουν πολλοί νέοι δρόμοι που θα σας οδηγήσουν στο να διαμορφώσετε το δικό σας αύριο!

Είμαστε περήφανοι για όλους εσάς που δοκιμαστήκατε στις Πανελλήνιες, ανεξάρτητα από το βαθμολογικό αποτέλεσμα. Συνεχίστε να παλεύετε για όλα αυτά που θέλετε!

Με πίστη στον εαυτό σας, με σιγουριά για την αξία σας, με αισιοδοξία ότι τα πιο όμορφα έρχονται και με αυτοπεποίθηση ότι εσείς είστε οι πρωταγωνιστές στο μέλλον που ονειρεύεστε!”

Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Αλεξάνδρειας

"Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ,θέλω να εκφράσω από καρδιάς τα συγχαρητήριά μου σε όλες και όλους που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Η επιτυχία αυτή είναι το αποτέλεσμα της προσήλωσης στο συγκεκριμένο σκοπό και στόχο και είναι μια σημαντική στιγμή που δικαιώνει τον αγώνα και τις προσπάθειες που κατέβαλαν όλα τα μαθητικά χρόνια. Η εισαγωγή στην τριτοβάθμια Εκπαίδευση τους ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους και ταυτόχρονα τους δίνει την ευκαιρία να αποκτήσουν τα εφόδια και τις γνώσεις που απαιτεί η σύγχρονη κοινωνία.

Παράλληλα θα ήθελα να συγχαρώ όλη την εκπαιδευτική κοινότητα για τη μετάδοση των γνώσεων και κυρίως τους γονείς των υποψηφίων για τη στήριξη που παρείχαν καθημερινά και αγόγγυστα στα παιδιά τους.

Θέλω επίσης να απευθυνθώ και σε εκείνους και εκείνες που προσπάθησαν, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο αγώνας και η προσπάθεια δεν σταματά με την πρώτη αποτυχία, η επιτυχία στη ζωή έρχεται μέσα από τη συνεχή προσπάθεια και από τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τόσο τις επιτυχίες αλλά κυρίως τις αποτυχίες.

Είναι γνωστό ότι η καταξίωση για τον καθένα και την καθεμιά θα κατακτηθεί μέσα από τις καθημερινές προσωπικές μάχες".

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69