tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Με Sangria Party αποχαιρέτισε τη σχολική χρονιά το Κέντρο Ξένων Γλωσσών DIDACTICA

Με αφορμή την λήξη της σχολικής χρονιάς το Κέντρο Ξένων Γλωσσών DIDACTICA διοργάνωσε Sangria Party.

Η καλοκαιρινή γιορτή πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 31 Μαΐου, στο μεζεδοπωλείο Κάππαρις (απέναντι από το πάρκο των Αγίων Αναργύρων) στη Βέροια.

Η υπεύθυνη του φροντιστηρίου, Maria Sancho González, με το λαμπερό της χαμόγελο, υποδέχθηκε μαθητές όλων των ηλικιών που φοιτούν στο κέντρο, φίλους και συναδέλφους, με ένα ποτήρι δροσερής sangria, το τοπικό ποτό της Ισπανίας, για να γιορτάσουν τον ερχομό του καλοκαιριού.

Το πλουσιοπάροχο τραπέζι περιλάμβανε έναν συνδυασμό ελληνικών, ισπανικών και ιταλικών πιάτων. Το μενού περιλάμβανε gazpacho (παραδοσιακή κρύα σούπα της Νότιας Ισπανίας από ντομάτες), tortilla de patata (ομελέτα με πατάτα και κρεμμύδι), risotto ai funghi (ριζότο μανιταριών), pollo frito (τηγανιά κοτόπουλο), ntakos salad (ντάκος σαλάτα), pimientos del piquillo (πιπεριές Φλωρίνης), χειροποίητη παραδοσιακή sangria με φρέσκα φρούτα εποχής που την επιμελήθηκε η ιδιοκτήτρια του φροντιστηρίου και vino blanco.

Οι μαθητές του DIDACTICA στα μαθήματά τους εκτός από τη διδακτική ύλη μαθαίνουν για την κουλτούρα της κάθε χώρας. Η γαστρονομία αποτελεί μεγάλο μέρος της κουλτούρας και μυεί τους σπουδαστές στην τοπική κουζίνα αυτών των χωρών.

Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν την γλυκιά και ευχάριστη βραδιά που κράτησε έως αργά, με τα αρώματα του καλοκαιριού να σηματοδοτούν την έναρξη των διακοπών.

Να θυμίσουμε ότι το Κέντρο Ξένων Γλωσσών DIDACTICA λειτουργεί 20 και πλέον χρόνια στη Βέροια. Ξεκίνησε ως εξειδικευμένο κέντρο διδάσκοντας ισπανικά και ιταλικά, ενώ εδώ και δέκα χρόνια έχει εντάξει και την αγγλική γλώσσα. Τα μαθήματα παραδίδουν native speaker καθηγήτριες με μεγάλη εμπειρία.

Το  Κέντρο Ξένων Γλωσσών DIDACTICA σας εύχεται Καλό Καλοκαίρι και ανανεώνει το ραντεβού του για τη νέα σχολική χρονιά τον Σεπτέμβριο.

View this gallery on Flickr

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69