tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εκδήλωση διάχυσης του προγράμματος Erasmus+ διοργάνωσε η Ένωση Καθηγητών Αγγλικής

Εκδήλωση διάχυσης του προγράμματος Erasmus+ με θέμα "Καθηγητές Αγγλικής και προκλήσεις του 21ου αιώνα" πραγματοποίησε η Επιστημονική Ένωση Καθηγητών Αγγλικής Ημαθίας (Ε.Ε.Κ.Α.Η.).

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας, παρουσία του ΔΣ της Ένωσης, καθηγητών αγγλικής γλώσσας, της πρώην και της νυν συμβούλου εκπαίδευσης της Ένωσης.

Η πρόεδρος της ΕΕΚΑΗ Ζαριφή Βάσογλου χαιρέτησε την εκδήλωση και είπε λίγα λόγια για το έργο της Ένωσης με την παράλληλη προβολή βίντεο.

Αναμνηστική πλακέτα απονεμήθηκε στην προηγούμενη Σύμβουλο Εκπαίδευσης Αγγλικής Γλώσσας Αλεξάνδρα Αναστασιάδου και σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε η νέα Σύμβουλος Εκπαίδευσης Αγγλικής Γλώσσας Ημαθίας – Πέλλας, Αθηνά Βρεττού.

Οι ομιλήτριες αναφέρθηκαν στο πρόγραμμα Erasmus+ καθώς επίσης και το κοινό που συμμετείχε σε ένα παιχνίδι. Στη συνέχεια έγινε η παρουσίαση του προγράμματος που είχε τρεις άξονες. Η κα Βάσογλου αναφέρθηκε στο κομμάτι της ενδυνάμωσης και με τη βοήθεια της Αγγελικής Γιαννάκη, ταμία της Ένωσης, έκαναν βιωματικές ασκήσεις.  Η κ. Γιαννάκη συνέχισε με την πρώτη κινητικότητα που είχε να κάνει με τον προφορικό λόγο και τη φωνή. Τέλος η Αφροδίτη Λακηνάνου, μέλος του ΔΣ, και η Μαρία Τσιομεσίδου, μέλος της Ένωσης, μίλησαν για τα ψηφιακά εργαλεία στο Δουβλίνο που έγινε μια κινητικότητα.

Την τεχνική υποστήριξη της εκδήλωσης είχε η αντιπρόεδρος της Ένωσης Ευρυδίκη Γκόρη.

Το προγραμμα επιχορηγηθηκε απο το ΙΚΥ.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69