tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εκδήλωση ευαιστητοποίησης στην Αλεξάνδρεια για τα άτομα με αναπηρίες

Στο πλαίσιο του προγράμματος του Αθλητικού Σωματείου Ατόμων με Αναπηριες Ημαθιας και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρίες πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση υπό την Αιγίδα της ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ όπου 300 παιδιά από τα τμήματα των σχολείων της περιοχής της Αλεξάνδρειας έζησαν μοναδικές και ξεχωριστές στιγμές.

Ο Αντωνίου Δημήτρης μίλησε για τη ζωή του μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε και αναγκάστηκε να καθηλωθεί σε αναπηρικό αμαξίδιο, μίλησε για την προσβασιμότητα και για την οδηγική συμπεριφορά που πρέπει όλοι να έχουμε, και τόνισε ότι όλοι είμαστε εν δυνάμει άτομα με αναπηρία! Το μήνυμα παραμένει ένα....προσβασιμότητα παντού.

Στη συνέχεια η Ελένη Γραμματικοπούλου Προϊσταμένη της Νοσηλευτική Υπηρεσίας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αλεξάνδρειας με την ομάδα της μίλησε για τις πρώτες βοήθειες και τι πρέπει να κάνουμε όταν βρεθούμε σε κίνδυνο.

Για το τέλος είχαμε τις επιδείξεις των αθλημάτων goallball τυφλών απο τον Γιώργο Μαρκόπουλο και των αθλητριών Ραφαηλία Κακλιμάνη και Ρουντίνα Ντεμπρόβα και Laser run από τις αγαπημένες συνοδοιπόρους Βουλα Αρναουτιδου και Μαρία Μουρατίδου όπου στη συνέχεια αρκετοί μαθητές δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων δοκίμασαν βιωματικά να παίξουν. Από το παιχνίδι δεν έλειψαν οι καθηγητές όπου για λίγο έγιναν και οι ίδιοι παιδιά και απόλαυσαν τις δοκιμασίες.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69