tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Voucher 30.000 ανέργων – Εκπαιδευτικό επίδομα 1000€ - Άνοιγμα αιτήσεων

Ξεκινάει η υποβολή αιτήσεων στη ΔΥΠΑ για το πρόγραμμα ανέργων με εκπαιδευτικό επίδομα 1.000€ την Τετάρτη 18/10/2023 και ώρα 14:00.

Η δράση αφορά στην παροχή θεωρητικής κατάρτισης διάρκειας 50-200 ωρών σε 30.000 ανέργους ηλικίας άνω των 18 ετών, που θα οδηγεί σε απόκτηση ψηφιακών και «πράσινων» γνώσεων και δεξιοτήτων.

Βασικό κριτήριο επιλεξιμότητας αποτελεί η ημερομηνία υποβολής της αίτησης!

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνεργοι οι οποίοι πληρούν κατ’ ελάχιστον τις κάτωθι προϋποθέσεις:

  • Να είναι εγγεγραμμένοι στα Μητρώα Ανεργίας του ΟΑΕΔ, ανεξαρτήτως αν λαμβάνουν επίδομα ανεργίας ή όχι.
  • Να έχουν ηλικία άνω των 18 ετών.
  • Να είναι απόφοιτοι τουλάχιστον υποχρεωτικής εκπαίδευσης.

Εφόσον πληρείτε τις προϋποθέσεις, το πρώτο βήμα για να συμμετάσχετε στα προγράμματα είναι να υποβάλετε την αίτηση σας πατώντας ΕΔΩ και να μας στείλετε τα δικαιολογητικά σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Διαδικασίες υποβολής αίτησης

1. Στην περίπτωση, που χρειάζεστε βοήθεια για να υποβάλλετε την αίτηση σας,  έχετε τις παρακάτω επιλογές:

  • Να έρθετε από τα κεντρικά μας γραφεία ΕΛΗΑΣ 1 & ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ 5, στον 1ο όροφο, ώστε να σας βοηθήσουμε με την υποβολή της αίτησης.
  • Να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στα 23310 70102, 23310 22004, ώστε να σας βοηθήσουμε με την διαδικασία υποβολής της αίτησης.

2. Στην περίπτωση, που επιθυμείτε να υποβάλετε ατομικά την αίτηση σας, μπορείτε να το κάνετε στον σύνδεσμο, που βρίσκεται ΕΔΩ.

  • Για την ορθή υποβολή της αίτησης στη ΔΥΠΑ, θα χρειαστεί να υποβληθούν σε ηλεκτρονική μορφή τα απαραίτητα έγγραφα: φωτοτυπία ταυτότητας, πτυχίο ή απολυτήριο, πτυχίο αγγλικών-πληροφορικής (εφόσον υπάρχουν), IBAN (να είστε πρώτο όνομα δικαιούχος), υπεύθυνη δήλωση. Μόλις υποβληθεί επιτυχώς η αίτηση, προκύπτει ο Κωδικός Αριθμός Υποβολής Αίτησης Συμμετοχής, ο κωδικός ΚΑΥΑΣ. Το ηλεκτρονικό έγγραφο με τον κωδικό ΚΑΥΑΣ θα το προωθήστε στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στα τηλέφωνα 2331070102, 2331022004, καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Γιατί να επιλέξετε το ΚΔΒΜ Easy Education;

Πληρούμε όλες τις προδιαγραφές που θέτει το τελευταίο θεσμικό πλαίσιο για την υλοποίηση προγραμμάτων με 20 μόνιμους εργαζόμενους και δυναμικότητα 187 ατόμων ταυτόχρονης παρακολούθησης προγραμμάτων ανά ώρα κατάρτισης.

Εκ των οποίων, 154 θέσεις για άτομα με αναπηρία.

Η πιο σύγχρονη δομή στην Ημαθία.

4 ιδιόκτητες πλατφόρμες τηλεκατάρτισης.

Αίθουσες διδασκαλίας 40 τ.μ.

Άμεση ολοκλήρωση απαιτητών ενεργειών του προγράμματος.

3 δομές στο ιστορικό κέντρο της Βέροιας με συνολικό αύλιο χώρο 400 τ.μ. και εύκολη πρόσβαση για το σύνολο των εκπαιδευομένων σε σημεία κλειδιά της πόλης μας.

Συνολικά 550 τ.μ. χώρων διοίκησης, εκπαίδευσης και υποδοχής

Τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων για την ασφάλεια της δημόσιας υγείας.

Διπλάσιο ποσοστό από το απαιτητό περί φυσικού αερισμού και φωτισμού.

Ταυτόχρονη μηχανική υποστήριξη εισροής φρέσκου αέρα (εναλλάκτες αέρα)

Επίλεξε το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Easy Education για την υλοποίηση της κατάρτισης σου έγκαιρα και έγκυρα. Αποτελεί την πληρέστερη επιλογή!

15 Χρόνια Easy Education.

Οι πιο συμφέρουσες λύσεις στην ποιοτική εκπαίδευση.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69