tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κάλεσμα για εθελοντική εργασία στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Βέροιας

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο Βέροιας που λειτουργεί υπό την αιγίδα της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βέροιας θα λειτουργήσει για ακόμη μία χρονιά παρέχοντας δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία σε μαθητές/τριες Β΄& Γ΄ Λυκείου.

Σκοπός του είναι η δημιουργία και παροχή ίσων ευκαιριών σε μαθητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι οικογένειες των οποίων αδυνατούν να ανταποκριθούν στις οικονομικές απαιτήσεις της πρόσθετης διδακτικής στήριξης.

Στην προσπάθεια αυτή σημαντική στήριξη αποτελεί και η συνδρομή Εθελοντών Εκπαιδευτικών όλων των ειδικοτήτων (ΓΕΛ & ΕΠΑΛ), που με την προσφορά τους δείχνουν έμπρακτα την κοινωνική τους ευαισθησία και αλληλεγγύη, η δε προσφορά είναι πολύτιμη και καθοριστική για τη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου.

Η Διαχειριστική Επιτροπή του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Βέροιας προσκαλεί όσους εκπαιδευτικούς οι οποίοι επιθυμούν να προσφέρουν εθελοντική εργασία στο Κοινωνικό
Φροντιστήριο για το σχολικό έτος 2023-2024 να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 6937458228 (Σοφία Καλτσίδου), email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69