tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δωρεάν δίδακτρα πληροφορικής και στο επίπεδο Proficiency

Απέκτησε τις απαραίτητες γνώσεις στην Πληροφορική και γίνε ανταγωνιστικότερος στην αγορά εργασίας. Ισχυροποίησε την ήδη υπάρχουσα θέση σου ή διεκδίκησε μια νέα, αποκτώντας επίσημο πιστοποιητικό αναγνωρισμένο απο το Ελληνικό Δημόσιο και ΑΣΕΠ, και τον ιδιωτικό τομέα.

Πολλοί άνθρωποι ξέρουν για το επίπεδο Proficiency στην Αγγλική γλώσσα, αλλά γνωρίζατε ότι υπάρχει και ένα επίπεδο Proficiency στην Πληροφορική;

Η ορολογία Proficiency αναφέρεται στην προηγμένη εκπαίδευση για όλα τα προσόντα και τα προγράμματα υψηλού επιπέδου. Το νέο πρόγραμμα κατάρτισης στην πληροφορική έχει ως βασικό σκοπό την ανάπτυξη εκείνων των δεξιοτήτων, ώστε ο κάτοχος του πτυχίου να είναι απόλυτα επίκαιρος στις ανάγκες του σύγχρονου κόσμου, με σκοπό την άμεση υλοποίηση ενεργειών.

Συνολικά, η απόκτηση πιστοποίησης Proficiency στην πληροφορική αποτελεί έναν πολύτιμο πόρο για όλους εκείνους που επιθυμούν να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους στην τεχνολογία και να προετοιμαστούν για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία.

Εάν σκέφτεστε να ακολουθήσετε το πρόγραμμα κατάρτισης Proficiency στην πληροφορική, σας ενθαρρύνουμε να το κάνετε χωρίς δισταγμό. Απόκτηση προηγμένων γνώσεων στον χώρο της πληροφορικής δεν είναι μόνο πολύτιμο για την προσωπική ανάπτυξή σας, αλλά επίσης μπορεί να σας δώσει το πλεονέκτημα που χρειάζεστε για να ξεχωρίσετε στην αγορά εργασίας.

Το σημαντικότερο;;

Δεν απαιτούνται πρωτύτερες γνώσεις για την συμμετοχή σας στο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Επιπρόσθετα η ολοκλήρωση του συνόλου των ενοτήτων θα σας αποδώσει σφαιρική εικόνα ώστε αυθύπαρκτα να ανταπεξέλθετε στις μόνιμες από εδώ και πέρα προκλήσεις του ψηφιακού κόσμου.

H Easy Education σου παρέχει δωρεάν δίδακτρα και στο επίπεδο Proficiency

Εγγραφές έως 30/05/23

Μάθε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα εδώ

Δήλωσε συμμετοχή ηλεκτρονικά ή δια ζώσης στα γραφεία μας Εληάς 1 & Κεντρικής 5 στον 1ο όροφο.

Δήλωσε σήμερα συμμετοχή!!

Δικαιούχοι του προγράμματος με δωρεάν δίδακτρα:
Μέλη του συλλόγου Πολυτέκνων Ν.Ημαθίας
Μέλη του συλλόγου Τριτέκνων Ν. Ημαθίας
Άνεργοι (με ενεργό δελτίο ανεργίας)
Δημόσιοι Υπάλληλοι
Κάτοχοι Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων από 13 έως 30 ετών

ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

Παροχές δωρεάν προγραμμάτων σπουδών:

1) Οργανωμένα μαθήματα σε τμήμα από έμπειρους καθηγητές.

2) Πρόσβαση σε ειδικευμένη πλατφόρμα τηλεκατάρτισης, στα πρότυπα πολλών Ελληνικών & ξένων πανεπιστημίων, για υποστήριξη και στο σπίτι (ασκήσεις, βιβλία, σημειώσεις, αρχεία ασκήσεων για όλα τα προγράμματα σπουδών).

3) 12 (Δώδεκα) ώρες καθημερινή υποστήριξη εκτός μαθημάτων από τους καθηγητές, τη γραμματεία & τη διοίκηση της σχολής για απορίες ή οτιδήποτε άλλο.

4) Εξάσκηση στο κέντρο οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. 

5) ΔΩΡΕΑΝ Συμμετοχή σε προσομοιώσεις εξετάσεων.

Πληροφορίες:

Βέροια: Εληάς 1 & Κεντρικής 5, 1ος όροφος

www.easy-education.gr

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΤΗΛ: 2331022004, 2331070102

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 πμ – 20:00 μμ.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69