tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ξεκίνησε η έκθεση φωτογραφικού κολλάζ του Δημοτικού Σχολείου Κουλούρας στην πλατεία Δημαρχείου Βέροιας (φωτογραφίες, βίντεο)

Πριν λίγη ώρα ξεκίνησε η λειτουργία της έκθεση φωτογραφικού κολλάζ, που διοργανώνει το Δημοτικό Σχολείο Κουλούρας, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, στην πλατεία Δημαρχείου Βέροιας.

Η Έκθεση-Διαγωνισμός Φωτογραφικού κολλάζ, με θέμα «Αναζητώντας τους ήρωες των παραμυθιών και της Λογοτεχνίας, στο σήμερα» πραγματοποιείται στο πλαίσιο της υλοποίησης Ευρωπαϊκού Σχεδίου Erasmus+, με τίτλο: «Language, Learning via Literature».

Τα έργα θα εκτίθενται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας (Δευτέρα 8/5) και μπορούν να την επισκεφθούν σχολικές μονάδες, μεμονωμένοι επισκέπτες, περαστικοί πολίτες της πόλης μας.

Οι επισκέπτες θα δουν τις 70 δημιουργίες των παιδιών και μπορούν να ψηφίσουν το καλύτερο έργο. Θα δοθούν ως βραβεία, 5 βιβλία για το έργο  που θα διακριθεί, 3 και 2 για το δεύτερο και τρίτο αντίστοιχα. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα απονεμηθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Η Έκθεση-δημιουργία έργων, στηρίχθηκε στην ιδέα επιλογής από τους μαθητές ενός αγαπημένου τους ήρωα των παραμυθιών και της Λογοτεχνίας και της ένταξής, με την τεχνική του ψηφιακού κολλάζ μέσα σε ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο της εποχής μας (περιβαλλοντικού, κοινωνικού, καταναλωτικού, ανθρωπίνων σχέσεων κ.λ.π. περιεχομένου), εκπέμποντας ή υπονοώντας ένα μήνυμα (με την υποστήριξη και κάποιας φράσης ή σύντομου κειμένου).

Στις 6:30 το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στο χώρο της Έκθεσης (Πλατεία Δημαρχείου) θα παραβρίσκονται οι Διοργανωτές της Έκθεσης (Δημοτικό Σχολείο Κουλούρας και Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας), οι εκπαιδευτικοί και μαθητές των ευρωπαϊκών σχολείων -εταίρων στο σχέδιο Erasmus+ “Language, Learning via Literature”, οι υπεύθυνοι των συμμετοχών με έργα των σχολείων τους στην Έκθεση, καθώς και όσοι ενδιαφέρονται να ακούσουν και να πληροφορηθούν για την ιδέα της Έκθεσης, το σκοπό, την εκπαιδευτική στόχευση, την προσπάθεια ευαισθητοποίησης και καλλιέργειας της κοινωνικής ευθύνης, το ρόλο των σχεδίων Erasmus στην ποιότητα και τη διεύρυνση της εκπαιδευτικής διαδικασίας κ.λ.π.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69