tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δράση του 5ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας με τα Παιδιά της Άνοιξης (φωτογραφίες)

"Σήμερα η «Άνοιξη» επισκέφθηκε το σχολείο μας και τη συνόδευαν τα αξιολάτρευτα παιδιά της!!!! Μαζί με τα δικά μας παιδάκια της Δ' και της Ε' τάξης, με πολύ κέφι και μεράκι φύτεψαν τα όμορφα λουλουδάκια που αγόρασε ο σύλλογός μας από την ανθοκομική τους έκθεση στον κήπο του σχολείου μας, ομορφαίνοντάς τον ακόμη περισσότερο.

Έπειτα όλα τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί των «Παιδιών της Άνοιξης» έπαιξαν στην αυλή του σχολείου μας το παιχνίδι του αερόστατου. Χαρούμενες φωνές και γελαστές φατσούλες γέμισαν το 5ο Δημοτικό.

Ο σύλλογός μας παρέδωσε το χρηματικό ποσό που μαζέψαμε όλοι μαζί γονείς κι εκπαιδευτικοί στους δασκάλους των "Παιδιών της Άνοιξης", με σκοπό την στήριξη του έργου της ανέγερσης του νέου Κέντρου Διημέρευσης- Ημερήσιας Φροντίδας, που χτίζεται στο χωριό Πατρίδα Νομού Ημαθίας.

Ευχαριστούμε την πρόεδρο Νόρα Σαρκατζή για την αποδοχή της πρόσκλησης και τη συμμετοχή των «Παιδιών της Άνοιξης» στη δράση του συλλόγου μας, καθώς επίσης και όλους τους εκπαιδευτικούς που συνόδευαν τα παιδιά για την άψογη συνεργασία τους", αναφέρει η ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 5ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας.

View this gallery on Flickr  

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69