tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Θέματα αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών παρουσίασε η Πυροσβεστική Νάουσας στο Δημοτικό Μονοσπίτων - Χαρίεσσας

Στα πλαίσια των εργαστηρίων δεξιοτήτων με θέμα: ¨Φυσικές Καταστροφές¨, κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Δήμου Νάουσας επισκέφθηκε το Δημοτικό Σχολείο Μονοσπίτων - Χαρίεσσας προκειμένου να ενημερωθούν οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί σε θέματα αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών.        

Ο Ανθυπυραγός Βασίλειος  Αθανασιάδης και ο πυρονόμος Γεώργιος Δούτσης μίλησαν στους μικρούς μαθητές για τους τρόπους πρόληψης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης. Συζήτησαν μαζί τους και τους έδωσαν χρήσιμες συμβουλές για το τι πρέπει να κάνουν τόσο σε περίπτωση  φωτιάς (σπίτι ή δάσος) όσο και σεισμού.

Παιδιά και εκπαιδευτικοί παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον την ενημέρωση. Στη συνέχεια ο κ. Δούτσης έδειξε στους μαθητές τη στολή του πυροσβέστη, τον εξοπλισμό και τη χρήση του. μεγάλη εντύπωση έκανε στους μαθητές το κράνος αλλά και το βάρος του εξοπλισμού. Στο τέλος τους έδειξαν και τις λειτουργίες του πυροσβεστικού οχήματος. Οι μικροί μαθητές ενθουσιάστηκαν από τη σειρήνα του οχήματος και από τη ρίψη νερού.

Ήταν μία εξαιρετική παρουσίαση που βοήθησε τα παιδιά να κατανοήσουν πόσο σημαντική και σπουδαία  είναι  η προσφορά των πυροσβεστών στο κοινωνικό σύνολο αλλά και πόσους κινδύνους έχει αυτό το επάγγελμα.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69