tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εσπερίδα για τον σχολικό εκφοβισμό πραγματοποιήθηκε στο 16ο Δημοτικό Βέροιας

Την Πέμπτη, 23 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Αμφιθέατρο του 16ου Δημοτικού Βέροιας εσπερίδα με θέμα: Σχολικός εκφοβισμός-Συνεργασία σχολείου οικογένειας-Τρόποι πρόληψης και παρέμβασης, με ομιλητή τον ψυχολόγο, κ. Βασίλειο Βερτουδάκη.

Η δράση απευθυνόταν στους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/τριών και διοργανώθηκε με τη σύμπραξη πέντε σχολείων: του 16ου, του 2ου, του 12ου, του Δ.Σ. Κουλούρας και του 8ου Νηπιαγωγείου. Όσοι γονείς/κηδεμόνες παρευρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν υπεύθυνα από τον κεντρικό ομιλητή κ. Βερτουδάκη, για το σοβαρό θέμα του σχολικού εκφοβισμού, αλλά και για την ψυχική υγεία, τις ψυχικές διαταραχές, την επιρροή της πανδημίας στη συναισθηματική ευεξία των ελληνικών οικογενειών, των εφήβων και των νεαρών ενηλίκων και πολλά άλλα θέματα που επηρεάζουν την καθημερινότητά μας.

Οι γονείς έθεσαν τους προβληματισμούς και τις απορίες τους και η συζήτηση που ακολούθησε ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική. Ο ομιλητής απάντησε επιστημονικά αλλά και ανθρώπινα χρησιμοποιώντας τη μεγάλη του εμπειρία στον συγκεκριμένο τομέα δίνοντας έμφαση στα προειδοποιητικά σημάδια που πρέπει να προσέχουν οι γονείς, στις αιτίες, στην πρόληψη και στους τρόπους αντιμετώπισης του προβλήματος.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69