tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μέλη της Επιστημονικής 'Ένωσης Καθηγητών Αγγλικής Ημαθίας στην Πράγα στο πλαίσιο προγράμματος Erasmus

Η Επιστημονική 'Ένωση Καθηγητών Αγγλικής Ημαθίας-Ε.Ε.Κ.Α.Η. συμμετέχει σε πρόγραμμα ERASMUS+  ΚΑ1 με τίτλο Aligning English Teachers to 21st Century Challenges (Καθηγητές Αγγλικής και Προκλήσεις του 21ου αιώνα).

Στα πλαίσια του προγράμματος, τέσσερα μέλη της Ένωσης, που υπηρετούν σε σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού μας, επισκέφτηκαν την Πράγα το διάστημα 13 με 18 Μαρτίου, όπου παρακολούθησαν το επιμορφωτικό σεμινάριο “Public Speaking for Teachers: Building Charisma and Confidence”.

Εξερεύνησαν στοιχεία της φωνής, τα συναισθήματα και τους μη λεκτικούς μηχανισμούς της επικοινωνίας. Πειραματίστηκαν με τη διαχείριση και αξιοποίηση παραμέτρων επικοινωνίας όπως την στάση του σώματος και την διαχείριση του χώρου ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη επικοινωνία με το κοινό. Έμαθαν τεχνικές διαχείρισης του άγχους.

Εξέτασαν τα δομικά στοιχεία μιας ιστορίας, συνέθεσαν τις δικές τους ιστορίες και είδαν πώς όλα αυτά μπορούν να μεταφερθούν στο δημόσιο λόγο. Αντάλλαξαν απόψεις για τα εκπαιδευτικά συστήματα των χωρών των μελών της ομάδας αλλά και για την εκπαιδευτική διαδικασία γενικότερα. Παράλληλα ήρθαν σε επαφή με πτυχές της ιστορίας και του πολιτισμού της Πράγας. Σύντομα θα ακολουθήσει ενημερωτική ημερίδα για τα μέλη της Ένωσης.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69