tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Το ΓΕ.Λ Πλατεός – Κορυφής εκπροσωπήθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Νέων Ελλάδας

Τα τελευταία 20 χρόνια, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Νέων Ελλάδος (Ε.Κ.Ν.Ε.) προσφέρει σε νέους από όλη την Ευρώπη την ευκαιρία να αποκτήσουν μία ιδιαίτερη εκπαιδευτική εμπειρία, μέσα από δράσεις που ενισχύουν  τη συνειδητοποίηση των Ευρωπαίων νέων και συμβάλλουν στην ουσιαστικότερη κατανόηση της διαδικασίας της Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης, μέσα από τη γνωριμία με συνομηλίκους τους, πολιτισμούς και διαφορετικά περιβάλλοντα από όλη την Ευρώπη, ενώ έρχονται σε επαφή με κρίσιμα τρέχοντα θέματα της ελληνικής και ευρωπαϊκής επικαιρότητας.

Οι πέντε (5) μαθητές που θα στελεχώσουν την ελληνική αποστολή στην 98η Διεθνή Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων  θα βρεθούν στο Τρόμσο της Νορβηγίας την άνοιξη του 2023. 25 επιπλέον επιλαχόντες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε άλλες περιφερειακές δράσεις σε διεθνές επίπεδο. Ταυτόχρονα και βάσει της σειράς κατάταξης τους θα δύναται να αναπληρώσουν κάποιο από τα πέντε μέλη της αποστολής σε περίπτωση κωλύματος.

Την Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2022 μέχρι και  τη Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη η 44η Εθνική Συνδιάσκεψη Επιλογής του Ε.Κ.Ν.Ε ( Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Νέων Ελλάδος) με σκοπό να επιλεχθούν οι μαθητές που θα στελεχώσουν τις ελληνικές αποστολές στις ερχόμενες Διεθνείς Συνόδους.

Το ΓΕ.Λ Πλατεός – Κορυφής συμμετείχε στις δράσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με  θεματική “( Ο ) Άνεμος (της) αλλαγής – Νεανικές Πρωτοβουλίες για την Ανάπτυξη περιβαλλοντικής συνείδησης: Ο δρόμος προς τη βιωσιμότητα και την αειφόρο ανάπτυξη των κοινωνιών” με τις μαθήτριες της Β΄ Λυκείου, Κιουλπεκίδου Κωνσταντίνα και Χύτα Ελένη οι οποίες  μετέφεραν στο σχολείο τις καλύτερες εντυπώσεις τους από τη διοργάνωση.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69