tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΥΠΑ Βέροιας επισκέφθηκαν χώρους ομορφιάς και καλλωπισμού

Στα πλαίσια των μαθημάτων του Α και Γ εξαμήνου της ειδικότητας Ειδικός αισθητικής και τέχνης του μακιγιάζ, του ΙΕΚ ΔΥΠΑ Βέροιας, πραγματοποιήθηκαν δύο εκπαιδευτικές επισκέψεις σε κέντρα καλλωπισμού και ομορφιάς στο κέντρο της Βέροιας.

Στο ινστιτούτο αισθητικής προσώπου - σώματος (La Beaute) της κυρίας Χουλιάρα Χρύσας οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια συνεδρία (μέσο θεραπείας προσώπου) και να δουν νέες μεθόδους ανάπλασης και αντιγήρανσης αλλά και να δοκιμάσουν τη χρήση των νέων μηχανημάτων αισθητικής.

Στην συνέχεια επισκέφθηκαν το κέντρο παροχής υπηρεσιών αισθητικής φροντίδας (DiVa) της κυρίας Μιχαηλίδου Ελένης και παρακολούθησαν δωρεάν ένα σεμινάριο τεχνικής επιμήκυνσης νυχιών με την μέθοδο gel και χρήση αερογράφου για την τεχνική όμπρε. Και τις δύο επισκέψεις σε εξωτερικούς επαγγελματικούς χώρους της ειδικότητας τους οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να δουν καινούργια πράγματα σχετικά με το μελλοντικό τους επάγγελμα και να πάρουν απαντήσεις στις απορίες τους από επαγγελματίες του κλάδου.

Οι συνοδοί εκπαιδευτικοί Παπαδόπουλου Αικατερίνη, Χουλιάρα Χρύσα και Καλμουκίδου Ελένη ετοιμάζουν την πραγματοποίηση επισκέψεων και σε άλλους αντίστοιχους χώρους με το νέο έτος και εύχονται σε όλους Καλά Χριστούγεννα γεμάτα υγεία και ομορφιά.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69