tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εκδήλωση για την κυβερνοασφάλεια στο 1ο ΓΕΛ Αλεξάνδρειας

Στα πλαίσια ασφαλούς περιήγησης στο διαδίκτυο, της καθημερινής χρήσης των ηλεκτρονικών συσκευών (κινητά, υπολογιστές, tablet) και γενικά της χρήσης της τεχνολογίας πραγματοποιήθηκε στο χώρο του 1ου ΓΕΛ Αλεξάνδρειας εκδήλωση ενημέρωσης με θέμα την Κυβερνοασφάλεια από τον υποστράτηγο εν αποστρατεία και πρώην Διευθυντή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κ. Γεώργιο Παπαπροδρόμου στις 12 Οκτωβρίου 2022.

Οι μαθητές ενημερώθηκαν για τους κινδύνους που κρύβει το διαδίκτυο και κατά πόσο είναι ασφαλείς οι ίδιοι. Επίσης, για το τι πρέπει να προσέχουν, αλλά και πόσο τα προσωπικά τους δεδομένα είναι προσωπικά όταν ανεβαίνουν στο διαδίκτυο.

1666590118356

Σχολική εκδρομή στο Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα

Στις 17 Οκτωβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε εκδρομή του 1ου ΓΕΛ Αλεξάνδρειας στο μουσείο Μακεδονικού Αγώνα στο όρος Βούρινος ή Μπούρινος στο νομό Κοζάνης, κοντά στο χωριό Χρώμιο. Οι μαθητές ξεναγήθηκαν στο χώρο του μουσείου και δέχθηκαν το καλωσόρισμα από εκπροσώπους του συνδέσμου γραμμάτων και τεχνών.

Παράλληλα, οι μαθητές ενημερώθηκαν για την ιστορία, αλλά και για τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στο χώρο του μουσείου για να τιμήσει τους μακεδονομάχους πολεμιστές, ο οποίος αποτελεί το χώρο εξέγερσης του πρώτου επαναστατικού κινήματος της Δυτικής Μακεδονίας ενάντια στους Βούλγαρους και τους Οθωμανούς.

Στο χώρο του μουσείου οι μαθητές μελέτησαν τις προτομές μακεδονομάχων, το μουσείο των πεσόντων, τον αναπαλαιωμένο ναό του Αγίου Νικολάου, όπου ευλογήθηκαν τα όπλα των Ελλήνων αγωνιστών το 1878.   

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69