tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Η 9η Παγκόσμια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στο ΓΕΛ Πλατέος - Κορυφής (φωτογραφίες)

Στο πλαίσιο της εναρμόνισης του εορτασμού της 9ης Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού 2022 με την Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022, με κοινό σύνθημα «ΑΘΛΗΣΗ κάθε μέρα, ΥΓΕΙΑ μια ΖΩΗ» και στόχο την ανάδειξη της ωφελιμότητας της άθλησης στη σωματική και πνευματική υγεία εφ’ όρου ζωής, το ΓΕΛ ΠΛΑΤΕΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ οργάνωσε και υλοποίησε αθλητικές δραστηριότητες και εκδηλώσεις καθ΄ όλη τη διάρκεια του σχολικού ωραρίου.

Μαθητές και εκπαιδευτικοί, περπάτησαν 2022m, έκαναν αθλοπαιδιές, έπαιξαν Bowling, επιτραπέζια αντισφαίριση, ποδοσφαιράκι, μουσική (λύρα, κρουστά, κιθάρα, τρομπέτα), ζωγράφισαν και χόρεψαν.

Μαθήτριες του σχολείου έκαναν επίδειξη του αθλήματος Κarate.

Ομάδα μαθητριών συμμετείχαν σε πρόγραμμα pilates που διοργάνωσε η διευθύντρια και καθηγήτρια φυσικής αγωγής κ. Παπαποστόλου Γεωργία.

Η πιο ιδιαίτερη κι συγκινητική στιγμή για όλους ήταν η βράβευση του προσκεκλημένου παγκόσμιου πρωταθλητή του Τakwodo Χαμαλίδη Κωσταντίνου.

Ο πρωταθλητής μίλησε στους μαθητές για το αγώνισμα του, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στα 22 χρόνια της αθλητικής του καριέρας, τα οφέλη που αποκόμισε και συνέστησε σε όλους να τους διακρίνει η συνέπεια και η υπευθυνότητα με οτιδήποτε ασχολούνται στη ζωή τους.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69