tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τελετή αποφοίτησης μαθητών του ΓΕ.Λ Πλατέος Κορυφής (φωτογραφίες)

Με συναισθήματα χαράς, υπερηφάνειας και συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αποφοίτησης των μαθητών και των μαθητριών της Γ’ Λυκείου του ΓΕ.Λ Πλατέος Κορυφής την Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022.

Κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού της η διευθύντρια κυρία Παπαποστόλου Γεωργία συνεχάρη τους μαθητές και τις μαθήτριες για το σύνολο της επιτυχημένης διαδρομής της σχολικής τους ζωής, ευχαρίστησε τους γονείς τους για τη γόνιμη συνεργασία και ευχήθηκε στους Αποφοίτους να έχουν μια ζωή γεμάτη με στόχους και όνειρα που θα γίνονται πραγματικότητα.

"Σήμερα λοιπόν είστε απόφοιτοι! Δυνατοί, έξυπνοι, με μεγάλα σχέδια και όνειρα.

Δύο δύσκολα χρόνια λόγω της πανδημίας…… άλλοι βγήκατε αλώβητοι άλλοι επηρεασμένοι και ίσως χτυπημένοι από αυτή την δοκιμασία …Η ζωή όμως προχωρά και μέσα από τις δυσκολίες εμείς γινόμαστε δυνατότεροι……

Ευχόμαστε να ζήσετε όπως προστάζει η καρδιά σας, να “ταξιδέψετε” και να γίνετε καλύτεροι άνθρωποι, ολοκληρωμένοι και επιτυχημένοι Επιτυχημένος είναι ο άνθρωπος που μπορεί να βοηθήσει τον εαυτό του και τους άλλους, που ακολουθεί αυτά που αγαπάει και τα ταλέντα του.. Αυτός είναι ένας χαρούμενος άνθρωπος!

Εύχομαι όλα τα σχέδιά σας να πραγματοποιηθούν, μόνο νίκες και οι θρίαμβοι στο ταξίδι σας!

Ονειρευτείτε και αγωνιστείτε για ένα καλύτερο κόσμο…μην υιοθετείτε τα νοσηρά και βίαια χαρακτηριστικά του…αντισταθείτε……χτίστε προσωπικότητες δυνατές, ώριμες, αγωνιστικές , ανθρώπους με αξιοπρέπεια και θέληση να κατακτήσουν ό,τι Ονειρεύονται και Αγαπάνε!

Τα φαινόμενο είναι ανησυχητικά.

Εμείς όμως αισιόδοξοι…… εφησυχασμός δε «Αναμφίβολα, τα Σχολείο ,σας έχουν σημαδέψει, αλλά κι εσείς, με την ίδια ένταση, αφήσατε το δικό σας αποτύπωμα σ αυτό . Ελπίζουμε ότι θα επιστρέφετε συχνά και θα διατηρήσετε τους συνεκτικούς δεσμούς με τους συμμαθητές και τους καθηγητές σας, τουλάχιστον με τη σκέψη και την νοσταλγία σας…

Αγαπητά μας παιδιά , θα ήθελα να σας αποχαιρετήσω με ένα μεγάλο ευχαριστώ, γιατί η δική σας πρόοδος, οι δικές σας επιτυχίες είναι για όλους εμάς πολύ μεγάλη ικανοποίηση. Την μεγαλύτερη ικανοποίηση αισθανόμαστε όταν μαθαίνουμε ότι προκόβετε στη ζωή σας σε όλους τους τομείς όχι μόνο επαγγελματικά αλλά και ηθικά ,πνευματικά κοινωνικά .

Τόσο εγώ όσο και οι συνάδελφοί μου σας ευχόμαστε το καλύτερο στη ζωή σας. Να θυμάστε ότι τη ζωή δεν μας τη χαρίζουνε. Το μέλλον δεν θα ’ρθει από μονάχο του, αν δεν δώσετε τον δικό σας αγώνα, αν δεν προσπαθήσετε για τα δικά σας όνειρα, αν δεν σκαρφαλώσετε στο ωραίο και στο χρήσιμο, ψηλά στο συναρπαστικό, όπως είναι η μάθηση και η γνώση, αν δεν κοπιάσετε για έναν καλύτερο κόσμο. Αγαπητοί μου μαθητές, “μόνο το έργο μπορεί να χορτάσει την ψυχή και να σώσει τον κόσμο!”»

Σας αγαπάμε!", αναφέρει η ανακοίνωση του σχολείου.

Ακολούθησε η απονομή Απολυτηρίων και Αναμνηστικών.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69