tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Διάκριση του ΚΔΑΠ Σχολείο στο Σύννεφο στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ρομποτικής

Στόχος για το φεγγάρι Ακόμα κι αν αποτύχεις, θα προσγειώσεις στα αστέρια. - Les Brown. 

ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΔΑΠ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΝΕΦΟ ΚΕΡΔΙΣΕ ΔΥΟ ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΠΛΑΚΕΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ WRO ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΕ ΔΥΟ ΜΑΚΕΤΕΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΡΟΔΑΚΙΝΟ

synefo robot0

Το τμήμα της ρομποτικής του ΚΔΑΠ Σχολείο Στο Σύννεφο συμμετείχε τον Μάϊο με δύο ομάδες στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ρομποτικής WRO και προκρίθηκε από τον προκριματικό διαγωνισμό της Κεντρικής Μακεδονίας στην Θεσσαλονίκη στον τελικό στην Αθήνα. Το θέμα του διαγωνισμού ήταν Πρωτογενής παραγωγή και Αγροτική Παραγωγή. Οι ομάδες των παιδιών σχεδίασαν μακέτες με θέμα το Ροδάκινο και ανέδειξαν το τοπικό αυτό προϊόν, την παραγωγή και την μεταποίηση όπου με απλές μηχανές δείξανε όλη την διαδικασία και εξέλιξη της μεταποίησης του Ροδάκινου και αναδείχθηκε η σημαντικότητα του για την πόλη μας και την τοπική κοινωνία.

Η αποστολή στην Αθήνα ήταν 11 παιδιά με 3 προπονητές και τους γονείς των παιδιών. Η εμπειρία των παιδιών ήταν μοναδική και η βράβευση τους τους δίνει δύναμη για να συνεχίσουν να πιστεύουν στα όνειρα τους και να ξέρουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν.

Το Σχολείο Στο Σύννεφο και οι προπονητές και συνεργάτες του θέλουν να ευχαριστήσουν δημόσια τα παιδία για αυτήν την βράβευση και για την δυνατή εμπειρία που μας μετέφεραν και μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε να σχεδιάζουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Ενα μεγάλο ευχαριστώ και στους γονείς που είναι πάντα διπλά μας!

Ένα μεγάλο μπράβο στους προπονητές των παιδιών που ήταν δίπλα τους σε όλο αυτό το ταξίδι Μαρία Ντιβανίδου, Ζάχος Σεργίου και Μαρία Χαλαιδοπούλου.

Λίγα λόγια για τον WRO HELLAS 

Ο μη κερδοσκοπικός Οργανισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής & Επιστήμης WRO Hellas είναι ο κύριος φορέας διεξαγωγής διαγωνισμών εκπαιδευτικής ρομποτικής στην Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Επιπλέον, ως μέλος της World Robot Olympiad Association (National Organizer), ο WRO Hellas αποτελεί τον επίσημο φορέα διοργάνωσης της Ολυμπιάδας Εκπαιδευτικής Ρομποτικής WRO™ για την Ελλάδα, μέσα από την οποία αναδεικνύονται κάθε χρόνο οι ομάδες που εκπροσωπούν τη χώρα μας στον Παγκόσμιο Τελικό της World Robot Olympiad™.

Με όχημά μας τους διαγωνισμούς, επιδιώκουμε την εισαγωγή της εκπαιδευτικής ρομποτικής, καθώς και της ευρύτερης μεθοδολογίας STEM (Science – Technology – Engineering – Mathematics), στο επίσημο εκπαιδευτικό σύστημα.

Περισσότερες πληροφορίες https://wrohellas.gr/

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69