tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

«Sangria party» διοργάνωσε το Κέντρο Ξένων Γλωσσών DIDACTICA (φωτογραφίες)

Με αφορμή την λήξη των μαθημάτων, το Κέντρο Ξένων Γλωσσών DIDACTICA στην Βέροια, διοργάνωσε «Sangria party».

Η καλοκαιρινή γιορτή πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 3 Ιουνίου στην αυλή του φροντιστηρίου, με την υπεύθυνη του φροντιστηρίου Maria Sancho, με το λαμπερό της χαμόγελο, να υποδέχεται μαθητές όλων των ηλικιών που φοιτούν στο Κέντρο ή ακόμη και παλαιότερους που έχουν κρατήσει φιλικές σχέσεις, γονείς, φίλους, αλλά και επαγγελματίες του χώρου.

Επρόκειτο για ένα πολυπολιτισμικό πάρτι, καθώς οι μαθητές του φροντιστηρίου που παρακολουθούν μαθήματα ιταλικών, ισπανικών και αγγλικών, ετοίμασαν με τα χεράκια τους συνταγές από τις χώρες που διδάσκονται την αντίστοιχη ξένη γλώσσα.

Έτσι στήθηκε ένα πλούσιο τραπέζι με όλων των ειδών τις γεύσεις. Πικάντικα, καυτερά, γλυκά, δροσερά πιάτα, όπως Arroz con chorizo (ρύζι με τσορίθο), Paella valenciana, Tortilla de patata (ομελέτα με πατάτα), Empanada de carne picada (πίτα με κιμά), Nachos con guacamole, Ensaladilla rusa (ρώσικη σαλάτα με τόνο, αυγό και ελιές όπως την κάνουν στην Ισπανία), Pizza italiana, Mojo picón canario con papas arrugadas, Prosciutto italiano, Enchiladas mexicanas, Empanada de jamón y queso, Tiramisú, Tarta de chocolate κ.α.

Επίσης, οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν χειροποίητα ποτά, όπως Sangría με παραδοσιακή χειροποίητη συνταγή που επιμελήθηκε η ιδιοκτήτρια του Κέντρου, η οποία έπειτα έδωσε και την συνταγή σε όποιον την ήθελε, Daiquiri και Margarita χειροποίητα με φρέσκα στημένα λεμόνια.

Η όμορφη εκδήλωση σε ισπανικούς, ιταλικούς και λατινοαμερικάνικους ρυθμούς κράτησε έως αργά, με την δροσιά της βραδιάς και τα αρώματα του καλοκαιριού να σηματοδοτούν την έναρξη των διακοπών.

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών DIDACTICA σας εύχεται Καλό Καλοκαίρι και ανανεώνει το ραντεβού του για τη νέα σχολική χρονιά τον Σεπτέμβριο.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69