tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εγκαινιάστηκε η νέα δομή της Easy Education στην Βέροια (φωτογραφίες, βίντεο)

Η νέα δομή της Easy Education του Νίκου Μουρτζίλα εγκαινιάστηκε το απόγευμα του Σαββάτου.

Παρουσία πλήθος κόσμου, της τοπικής αρχής, φίλων, συνεργατών, μαθητών, οικογένειας, πραγματοποιήθηκε η τελετή του αγιασμού.

Ο υπεύθυνος της δομής Νίκος Μουρτζίλας, παρουσία του Δημάρχου και παρευρισκομένων, έκοψε την κόκκινη κορδέλα στην είσοδο του Κέντρου. Έπειτα όλοι συγκεντρώθηκαν στην μεγάλη αίθουσα για τον αγιασμό.

Ο Αρχιμανδρίτης Γρηγόριος Μάζας, ως εκπρόσωπος του Μητροπολίτη και ο Αρχιμανδρίτης Καλλίνικος Λημνιώτης τέλεσαν τον αγιασμό κι έδωσαν τις πατρικές ευχές του Μητροπολίτου στον υπεύθυνο και τους εργαζομένους του Κέντρου.

Έπειτα ο Νίκος Μουρτζίλας ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τις επιπλέον προοπτικές που προσφέρει η νέα δομή, τις δυνατότητες των Κέντρων, τις νέες εκπαιδευτικές δράσεις, τα επιπλέον προγράμματα αλλά και οι επιπλέον λύσεις για ανέργους και εργαζομένους, τις δράσεις κοινωνικής πολιτικής, τις νέες συνεργασίες.

Δείτε την εκδήλωση που προβλήθηκε live στο YouTube

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Easy Education ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στο Ν. Ημαθίας το Σεπτέμβριο του 2008 και σήμερα εγκαινιάστηκε η τρίτη κατά σειρά δομή στην πόλη της Βέροιας.

14 χρόνια τώρα η Easy Education προσφέρει τις πιο συμφέρουσες λύσεις στην ποιοτική εκπαίδευση!

Περισσότερα από 100 προγράμματα σπουδών, αυτοχρηματοδοτούμενα και συγχρηματοδοτούμενα, προγράμματα ανέργων & εργαζομένων. Σεμινάρια και επιμορφώσεις για εκπαιδευτικούς, φοιτητές, εργαζόμενους και εν δυνάμει εργαζόμενους στον τομέα του τουρισμού και των επιχειρήσεων.

Συνεργασίες με Ιδρύματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, φορείς πιστοποίησης και ΚΔΒΜ σε όλη την Ελλάδα.

Στην εκδήλωση των εγκαινίων παραβρέθηκε ο Βουλευτής Αναστάσιος Μπαρτζώκας, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο Αντιδήμαρχος Καλλίστρατος Γρηγοριάδης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Γιάννης Βελέντζας, ο πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας Νίκος Τομπουλίδης, η πρόεδρος του  Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας, εκπρόσωπος του Συλλόγου Βλάχων κ.α.

Ο «Πληροφοριοδότης» εύχεται στον Νίκο Μουρτζίλα «Καλές δουλειές και πάντα επιτυχίες».

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69