tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Νέα τμήματα επανάληψης ξεκινούν τον Οκτώβριο στον "Μελέτη", το πρότυπο κέντρο καθημερινής μελέτης για παιδιά δημοτικού

Ξεκινούν τα μαθήματα επανάληψης στον Μελέτη, το πρότυπο κέντρο καθημερινής μελέτης για παιδιά δημοτικού, για κάθε τάξη ξεχωριστά!

Πολύ οικονομικά πακέτα για τους μικρούς μαθητές που φέτος περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά χρειάζονται βοήθεια και στήριξη στη Μελέτη των βασικών μαθημάτων του Δημοτικού.

🔶Δ Δημοτικού επανάληψη σε γλώσσα και μαθηματικά, Δευτέρα- Τετάρτη 19:30-20:30.
Μια μικρή ομάδα μαθητών της δ τάξης συγκεντρώνεται 2 φορές την εβδομάδα στον Μελέτη και μέσα από ασκήσεις επανάληψης και εμπέδωσης γίνονται κατανοητές οι έννοιες που διδάσκονται στο σχολείο σε Γλώσσα και Μαθηματικά. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στα γραμματικά φαινόμενα που είναι πυκνά φέτος, στις μαθηματικές έννοιες που εμπλουτίζονται συνεχώς και στις εκθέσεις που ζητώνται συχνά.

🔶Ε Δημοτικού επανάληψη σε γλώσσα και μαθηματικά, Τρίτη-Πέμπτη 19:30-20:30.
Μια μικρή ομάδα μαθητών της ε΄ τάξης συγκεντρώνεται 2 φορές την εβδομάδα στον Μελέτη και μέσα από ασκήσεις επανάληψης και εμπέδωσης γίνονται κατανοητές οι έννοιες που διδάσκονται στο σχολείο σε Γλώσσα και Μαθηματικά. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην κατανόηση των μαθηματικών εννοιών και στην επίλυση σύνθετων προβλημάτων όπως επίσης στην επίλυση σύνθετων γλωσσικών ασκήσεων και στη διόρθωση ορθογραφικών λαθών μέσα από κανόνες ορθογραφίας. Οι μαθητές καλούνται να προετοιμάζουν κάθε εβδομάδα ένα θέμα δημιουργικής γραφής με σκοπό την εξοικείωση τους με την παραγωγή λόγου και την άνεση τους στο να καταγράφουν τις σκέψεις τους.

🔶Στ Δημοτικού επανάληψη σε γλώσσα και μαθηματικά, Τρίτη-Πέμπτη 19:30-20:30.
Μια μικρή ομάδα μαθητών της Στ’ τάξης συγκεντρώνεται 2 φορές την εβδομάδα στον Μελέτη και μέσα από ασκήσεις επανάληψης και εμπέδωσης γίνονται κατανοητές οι έννοιες που διδάσκονται στο σχολείο σε Γλώσσα και Μαθηματικά. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην κατανόηση των μαθηματικών εννοιών, στην κάλυψη πιθανόν κενών από προηγούμενες χρονιές και στην επίλυση σύνθετων προβλημάτων όπως επίσης στην επίλυση σύνθετων γλωσσικών ασκήσεων και στη διόρθωση ορθογραφικών λαθών μέσα από κανόνες ορθογραφίας. Οι μαθητές καλούνται να προετοιμάζουν κάθε εβδομάδα ένα θέμα δημιουργικής γραφής με σκοπό την εξοικείωση τους με την παραγωγή λόγου και την άνεση τους στο να καταγράφουν τις σκέψεις τους. Σκοπός μας είναι οι μαθητές να νιώθουν σίγουροι και ασφαλείς για το ταξίδι τους στο Γυμνάσιο.

Κρατήστε θέση!

🔶Για πληροφορίες - εγγραφές τηλεφωνήστε καθημερινά στο ☎️233150 2545☎️

Υπεύθυνη σπουδών: Βάσω Σαββούδη.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69