tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Νέες πλέον επίκαιρες επιμορφώσεις Παντείου Πανεπιστημίου ΚΕΔΙΒΙΜ – Έναρξη τμημάτων 31/05/2021 – Εγγραφές έως 28/05/2021

Οι απαιτήσεις του σύγχρονου κόσμου και ο στίβος της αγοράς εργασίας , επιβάλλουν πλέον την απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων που θα σας καταστίσουν ανταγωνιστικότερους. Το ΚΕΔΙΒΙΜ του Παντείου Πανεπιστημίου αφουγκράζεται τις ανάγκες αυτές και προσθέτει στις ήδη υπάρχουσες επιμορφώσεις του , νέες και άκρως ενδιαφέρουσες επιμορφώσεις .

Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την διάθεση ανάπτυξης στο σύνολο των δραστηριοτήτων των επιχειρήσεων τα τελευταία χρόνια. Προέκυψε ως συνεπακόλουθο των αυξημένων περιβαλλοντικών και κοινωνικών απαιτήσεων της σύγχρονης πραγματικότητας, τις οποίες οφείλουν να υπηρετούν οι επιχειρήσεις του σήμερα. 

Το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Παντείου Πανεπιστημίου στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του στον τομέα της Διά Βίου Μάθησης οργανώνει και υλοποιεί σε κύκλους το τρίμηνο επιμορφωτικό πρόγραμμα με τίτλο «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη» 170 ωρών.

Έναρξη Προγράμματος : 31/05/2021
Αιτήσεις έως  : 28/05/2021

Μάθετε περισσότερα

Σκοπός του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι η επιμόρφωση ενηλίκων που αφορά στην σεξουαλική διαπαιδαγώγηση παιδιών, εφήβων και νεαρών ενηλίκων μέσα από την οπτική της Ψυχολογίας των στενών διαπροσωπικών σχέσεων. Η σεξουαλική συμπεριφορά καθίσταται επιστημονικά ακατανόητη χωρίς τις βασικές ψυχολογικές διεργασίες που διέπουν τις στενές σχέσεις επί των οποίων διαμορφώνεται, εντός των οποίων κινητοποιείται και εκφράζεται. Η σεξουαλική αγωγή, γίνεται άστοχη και τουλάχιστον αναποτελεσματική όταν δεν λαμβάνει υπόψη την ψυχολογική «σχεσιακή» παράμετρο της σεξουαλικότητας. Το πρόγραμμα, βασιζόμενο στη τεκμηρίωση της Ψυχολογίας των Διαπροσωπικών Σχέσεων και της Κοινωνικής Ψυχολογίας της Υγείας, σχεδιάστηκε για να εξοπλίσει τους εκπαιδευόμενους με γνώση και διάκριση ώστε να έχουν τη δυνατότητα να ασκήσουν, με την κατάλληλη πληροφορία και επικοινωνιακή γλώσσα, ηλικιακά στοχευμένη αγωγή για τη σεξουαλικότητα και τις σχέσεις.

Το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Παντείου Πανεπιστημίου στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του στον τομέα της Διά Βίου Μάθησης οργανώνει και υλοποιεί σε κύκλους το 9μηνο επιμορφωτικό πρόγραμμα με τίτλο «Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση» 450 ωρών.

Έναρξη Προγράμματος : 31/05/2021
Αιτήσεις έως  : 28/05/2021

Μάθετε περισσότερα

Σκοπός του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι η επιμόρφωση σε θέματα Αναπτυξιακής Ψυχολογίας, από τη βρεφική έως την παιδική ηλικία. Η προσέγγιση είναι ολιστική, καθώς το εκπαιδευτικό πρόγραμμα καλύπτει τους κυριότερους τομείς ανάπτυξη, παρουσιάζοντας τις αντιτιθέμενες θεωρίες ερμηνείας της αναπτυξιακής αλλαγής και των μηχανισμών ανάπτυξης. Στο πρόγραμμα θα παρουσιαστούν οι κλασικές θεωρίες για την ανάπτυξη, ταυτόχρονα με την παρουσίαση σύγχρονων ερευνητικών δεδομένων και θεωρήσεων. Το Πρόγραμμα σχεδιάστηκε για να εφοδιάσει τους εκπαιδευόμενους με γνώση, ικανότητες και δεξιότητες για μια σφαιρική κατανόηση της τυπικής αναπτυξιακής πορείας.

Το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Παντείου Πανεπιστημίου στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του στον τομέα της Διά Βίου Μάθησης οργανώνει και υλοποιεί σε κύκλους το 9μηνο επιμορφωτικό πρόγραμμα με τίτλο «Παιδοψυχολογία» 450 ωρών.

Έναρξη Προγράμματος : 31/05/2021
Αιτήσεις έως  : 28/05/2021

Μάθετε περισσότερα

Στόχος του προγράμματος είναι να εισάγει τους συμμετέχοντες στις βασικές αρχές και μεθοδολογίες της θετικής ψυχολογίας στην εκπαίδευση τόσο σε θεωρητικό και σε βιωματικό επίπεδο. Σε συνδυασμό με την εμβάθυνση σε βασικές θεωρίες και έννοιες της θετικής ψυχολογίας, οι συμμετέχοντες θα κληθούν να εφαρμόσουν τις πρακτικές της Θετικής Ψυχολογίας και με την κατάλληλη καθοδήγηση, να βρουν τρόπους να τη χρησιμοποιήσουν δημιουργικά και αποτελεσματικά σε εκπαιδευτικά πλαίσια. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος οι συμμετέχοντες θα έχουν αναπτύξει τις απαραίτητες δεξιότητες προκειμένου να χρησιμοποιούν εποικοδομητικά τις βασικές αρχές και τις μεθοδολογίες.

Το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Παντείου Πανεπιστημίου στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του στον τομέα της Διά Βίου Μάθησης οργανώνει και υλοποιεί σε κύκλους το 9μηνο επιμορφωτικό πρόγραμμα με τίτλο «Θετική Ψυχολογία στην Εκπαίδευση» 450 ωρών.

Έναρξη Προγράμματος : 31/05/2021
Αιτήσεις έως  : 28/05/2021

Μάθετε περισσότερα

Οι μονάδες υγείας τα τελευταία χρόνια χρίζουν όσο ποτέ της βέλτιστης διαχείρισης τους. Οφείλουν να στελεχώνονται με τους κατάλληλους εργαζομένους οι οποίοι διαθέτουν όλα τα εχέγγυα για την εύρυθμη λειτουργία τους. Μέσα από την επιμόρφωση ΄΄Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων΄΄, παρέχονται όλα αυτά τα εφόδια για τα μελλοντικά στελέχη των μονάδων υγείας.

Το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Παντείου Πανεπιστημίου στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του στον τομέα της Διά Βίου Μάθησης οργανώνει και υλοποιεί σε κύκλους το  9μηνο επιμορφωτικό πρόγραμμα με τίτλο «Διοίκηση Μονάδων Υγείας» 450ωρών.

Έναρξη Προγράμματος : 31/05/2021
Αιτήσεις έως  : 28/05/2021

Μάθετε περισσότερα

Η μετάλλαξη της ελληνικής κοινωνίας σε πολυπολιτισμική επέφερε σημαντικότατες αλλαγές σε όλα τα επίπεδα της κοινωνικής, οικονομικής και πολιτισμικής ζωής της χώρας. Ο χαρακτήρας της Εκπαίδευσης πρέπει να καταστεί τελεσίδικα ανθρωπιστικός και ο ρόλος του εκπαιδευτικού κάθε αντικειμένου – και ιδιαίτερα της ελληνικής γλώσσας − είναι καθοριστικός, αυτού του μύστη της μαθησιακής διαδικασίας

Το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Παντείου Πανεπιστημίου στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του στον τομέα της Διά Βίου Μάθησης οργανώνει και υλοποιεί σε κύκλους το 9μηνο επιμορφωτικό πρόγραμμα με τίτλο «Διδακτική της Ελληνικής ως δεύτερης ή ξένης γλώσσας» 450 ωρών.

Έναρξη Προγράμματος : 31/05/2021
Αιτήσεις έως  : 28/05/2021

Μάθετε περισσότερα

Οι επιμόρφωσεις υλοποιούνται εξ αποστάσεως σε συνεργασία με το Κέντρο Δια βίου Μάθησης Easy Education Επιπέδου 2www.easy-education.gr  αδειοδοτημένο από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων / Γενική Γραμματεία Δια βίου Μάθησης (Γ.Γ.Δ.Β.Μ.), με αριθμό αδειοδότησης 192044348.


Κλείστε μία θέση  στα νέα τμήματα που ξεκινούν άμεσα και διεκδικήστε μία θέση εργασίας και επιπλέον μοριοδότηση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στη γραμμή       υποστήριξης των παραπάνω προγραμμάτων του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. Πάντειου Πανεπιστημίου: Τηλέφωνο: 210 300 97 03  (help desk 10.00 – 16.00)
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69