tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Η Ακαδημία Ρομποτικής ΠΑ.ΜΑΚ Βέροιας στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ρομποτικής FLL

Υψηλούς στόχους για την νέα χρονιά θέτει η Ακαδημία Ρομποτικής ΠΑ.ΜΑΚ Βέροιας, ανακοινώνοντας τη συμμετοχή των αγωνιστικών της ομάδων στον Διεθνή Διαγωνισμό Ρομποτικής FLL (First Lego League).

Σε συνέχεια των περσινών επιτυχιών της Ακαδημίας στους Πανελλήνιους διαγωνισμούς (5 ομάδες φιναλίστ στον τελικό του Πανελλήνιου διαγωνισμού WRO, βραβείο καλύτερης μακέτας FLL Jr. και προκριματικά για τη Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής) η Ακαδημία συνεχίζει το έργο της με νέους στόχους.

Επόμενο βήμα η συμμετοχή με 2 αγωνιστικές ομάδες στον επίσημο Διεθνή διαγωνισμό της LEGO (FLL) με θέμα “Οι μηχανικοί του μέλλοντος”, όπου οι μαθητές καλούνται να επιλύσουν μια σειρά από μηχανολογικά, αρχιτεκτονικά και κατασκευαστικά project. Η προετοιμασία των ομάδων έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες εβδομάδες, με στόχο τα projects των παιδιών να είναι έτοιμα στις αρχές Φεβρουαρίου. 

Το ταλέντο των μαθητών της Ακαδημίας Ρομποτικής ΠΑ.ΜΑΚ Βέροιας είναι πλέον γνωστό, με τις συμμετοχές τους στους μεγαλύτερους διαγωνισμούς Ρομποτικής να τους προσφέρουν σπουδαίες εμπειρίες για την εξέλιξή και την πρόοδό τους.

Ευχόμαστε ολόψυχα στα παιδιά και στην Ακαδημία καλή επιτυχία!

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69