tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ολοκληρώθηκε βιωματικό εργαστήρι στα Ριζώματα για την παγκόσμια ημέρα ΑμΕΑ

 rizomata bioma

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε με πρωτοβουλία των εκπαιδευτικών του Γυμνασίου με Λυκειακές Τάξεις και του Δημοτικού Ριζωμάτων, η δράση για την ημέρα ΑμεΑ, που διοργανώθηκε στο σχολικό μας συγκρότημα , στις 8-12-2014.

Στην αρχή και στο πλαίσιο του Κοινωνικού Σχολείου, η υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σκεντερίδου Νόπη, υλοποίησε παρουσία εκπαιδευτικών, βιωματικό εργαστήριο με θέμα: «Μπαίνω στη θέση του άλλου- ο ρόλος της ενσυναίσθησης στην υποστήριξη ΑμεΑ», με τους μαθητές της Α΄ και Β΄ Γυμνασίου και με στόχο την ευαισθητοποίηση των παιδιών σε θέματα υποστήριξης ΑμεΑ ή ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Στην συνέχεια συνδιοργανώθηκε από το Γυμνάσιο και το Δημοτικό, παρουσία της υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αντωνιάδου Ευφημίας, ενημέρωση-παρουσίαση φυσικής δραστηριότητας ΑμεΑ και παραολυμπιακών αθλημάτων από τον Καραϊωσήφ Αλέξανδρο, εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στην Θεραπευτική Γυμναστική. Ακολούθησαν βιωματικές ασκήσεις που αφορούσαν το ποδόσφαιρο τυφλών.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69