tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Γιοβανόπουλος: πότε θα λήξει το αίσχος με τις μετατάξεις των εκπαιδευτικών

Ο βουλευτής Κώστας Γιοβανόπουλος έκανε την εξής δήλωση: "Τελείωσε μία ακόμη ακαδημαϊκή χρονιά, Εύγε στους σκαπανείς Δασκάλους. Χρυσά εύσημα σε όλους τους μαθητές - φοιτητές, που κουβάλησαν στον ώμο το πυλοφόρι της Γνώσης χτίζοντας αγαθούς χαρακτήρες. Με την ευκαιρία, αναρωτιέμαι :
* Πότε θα λήξει αυτό το αίσχος των μετατάξεων εκπαιδευτικών και χαοτικών αποσπάσεων μέσα από υπόγεια ρουσφετιών; Ανάξια γλυφτρόνια οι πιο πολλοί αιτούντες, σιωπή οι συνδικαλιστάρες, ελεεινοί οι πολιτικοί που τα κάνουν.
* Εκπαιδευτικοί λέει που ήταν υποψήφιοι στις δημοτικές εκλογές, ζητούσαν να εκλεγούν για να μην υπηρετήσουν στον τόπο διορισμού τους αλλά στον τόπο εκλογής τους· φρικτός ο νόμος, φρικτότερος ο εκλεγμένος, φρικτότατος ο ψηφοφόρος.
* Ως πότε οι κομματικές νεολαίες θα πρωταγωνιστούν στη φοιτητική ζωή; Τι δουλειά έχουν αυτά τα λημέρια παραγωγής κομματόσκυλων στο αγνότερο μετερίζι Παιδείας, βάφοντας αμφιθέατρα, ρυπαίνοντας συνειδήσεις, επιλέγοντας πρυτάνεις;
* Ποιο στοιχειωδώς αξιοπρεπές έθνος θα ανέτρεφε βλαστάρια σε μεγαλουπόλεις του απόδημου ελληνισμού ανά την υφήλιο και θα καταργούσε τα εκεί ελληνικά σχολειά, ναι τα κλείνουν οι αχρείοι, αρκεί να μένει στη ντόπια εξουσία η πολυτελής διαφθορά, η λίστα Λαγκάρντ, οι λαθρέμποροι πετρελαίου.
Αν θέλουμε όλα αλλάζουν. Αλλάζουν ναι, με πίστη. Να φύγουν οι μαριονέτες απ´ το κυβερνείο, ν´ αλλάξει το πολιτικό προσωπικό. Να έρθει η καθαρή αύρα ενός πολιτικού ανέμου ανατροπής που θα φυσήξει τα πανιά του νέου Οδυσσέα στην κάθαρση του παλατιού".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69