tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Την ίδρυση ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής συζήτησαν ο δήμαρχος Βέροιας και η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

vorgia mavridoy

Με θέμα την ίδρυση του ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής και τη στέγαση του στο ανάλογο σχολικό κτίριο πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, το πρωί της Τετάρτης 19 Νοεμβρίου, της Διευθύντριας,κας Αναστασίας Μαυρίδου με το Δήμαρχο Βέροιας,κο Βοργιαζίδη,τον Αντιδήμαρχο Παιδείας,κο Σοφιανίδη,την Περιφερειακή σύμβουλο,κα Καρατζιούλα και την Προισταμένη του ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Ημαθίας, κα Αναγνώστου.

Τα Τεχνικά Επαγγελματικά Εκπαιδευτήρια (Τ.Ε.Ε.) Ειδικής Αγωγής Α΄Βαθμίδας λειτουργούν σε αρκετούς νομούς ανά την Ελλάδα και περιλαμβάνουν πρόγραμμα για την ολοκλήρωση της εννιάχρονης υποχρεωτικής εκπαίδευσης, καθώς και του Α΄κύκλου σπουδών για την παροχή εξειδικευμένης τεχνικής και επαγγελματικής γνώσης.

Στο σχολείο εγγράφονται μαθητές μετά από εισήγηση του ΚΕ.Δ.Δ.Υ.(Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης, Διάγνωσης και Υποστήριξης Ειδικών Εκπαιδευτικών Αναγκών) και εκτός από το ημερήσιο πρόγραμμα διδασκαλίας εφαρμόζεται και πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης καθώς και ειδικά προσαρμοσμένα αναλυτικά και διδακτικά προγράμματα.

mavridou sofianidis

Η κα Μαυρίδου τόνισε τη σπουδαιότητα λειτουργίας του ΤΕΕ για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών για όλη την Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας.
Με στόχο την λειτουργία του σχολείου κατά το σχολικό έτος 2015-2016, οι παρευρισκόμενοι δήλωσαν ότι θα σταθούν αρωγοί στο θέμα της στέγασης του ΤΕΕ και θα στηρίξουν έμπρακτα την προσπάθεια.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69