tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Το Μεγάλο “ΌΧΙ” στα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Βέροιας

Την επέτειο του «ΟΧΙ» τίμησαν την περασμένη Δευτέρα τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Βέροιας, «Ι. Σαφαρίκας-Ι. Μπαρμπαρούσης», με μία γιορτή που οργάνωσαν δάσκαλοι και καθηγητές, σε συνεργασία με τους μαθητές, καταφέρνοντας να μας συγκινήσουν και να μας θυμίσουν το ένδοξο παρελθόν μας.

 

Στο Δημοτικό του σχολείου, η κάθε τάξη ετοίμασε από ένα σύντομο -αλλά περιεκτικό- σκετσάκι, το οποίο ο/η κάθε εκπαιδευτικός «έντυσε» με την κατάλληλη ηχητική υπόκρουση.

Παράλληλα, η χορωδία του σχολείου, υπό την καθοδήγηση του κ. Γιάννη Μαρμαρά, μας «χάρισε» τραγούδια όπως «Βάζει ο Ντούτσε τη στολή του», και «Γυναίκες Ηπειρώτισσες», τα οποία μας τόνωσαν και φέτος το ηθικό, και μας έκαναν ακόμη μια φορά περήφανους για τους προγόνους μας.

Οι δάσκαλοι κ. Ιωάννα Ιορδανίδου, κ. Εύη Κρέξη, κ. Αθηνά Τουλίκα, κ. Γιάννης Μαρμαράς, και κ. Μαρία Λιακοπούλου, απέδειξαν ότι αν οι βάσεις ενός λαού είναι γερές, τότε ο καθένας μας έχει υποχρέωση να φέρεται με τέτοιον τρόπο, ώστε να μην περιοριζόμαστε μόνο στο ένδοξο παρελθόν, αλλά να μιλάμε και για ένδοξο παρόν, αλλά και μέλλον.

Ζέρβα Ελευθερία-Χαρά

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69