tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Πρόγραμμα ισπανικών για ενήλικες!

kalograia ispanika

Η Ισπανική γλώσσα κερδίζει καθημερινά έδαφος σε όλους τους τομείς της ζωής των ευρωπαίων, και όχι μόνο, πολιτών. Μετατρέπεται σταθερά σε γλώσσα της παγκόσμιας οικονομίας. Κυριαρχεί, μετά την Αγγλική, και στη ναυτιλία.

Η γνώση των Ισπανικών είναι ένα δυνατό «χαρτί» για εργασία στην Ελλάδα ή σε Ισπανόφωνη χώρα και για σπουδές ή Erasmus στην Ισπανία.

Δεν αποτελεί  μόνο  τη δεύτερη γλώσσα διεθνούς επικοινωνίας, αλλά και την τρίτη που χρησιμοποιείται περισσότερο στο διαδίκτυο.

Στην Ελλάδα  τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μία εντυπωσιακή ανάπτυξη των εμπορικών συναλλαγών, των εκπαιδευτικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων. Τόσο το Ινστιτούτο Θερβάντες, η Ισπανική πρεσβεία, καθώς και οι πρεσβείες των λατινογενών χωρών που βρίσκονται στη χώρα μας συνεργάζονται με πολιτιστικούς Ελληνικούς φορείς για την παρουσίαση ποικίλων εκδηλώσεων. Το γεγονός ότι η  προφορά και η σύνταξη της Ελληνικής και  της Ισπανικής γλώσσας παρουσιάζει πολλά κοινά στοιχεία, καθώς και ο μεγάλος αριθμός ελληνικών λέξεων που υπάρχουν στα ισπανικά κάνει την εκμάθησή της πιο εύκολη συγκριτικά με άλλες ξένες γλώσσες. Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Θερβάντες η διαρκής και έντονη ζήτηση για την εκμάθηση της ισπανικής γλώσσας, στην Ελλάδα, συνιστά ένα εντυπωσιακό φαινόμενο.Η  Ισπανία είναι η 1η επιλογή των φοιτητών στα προγράμματα ERASMUS!!!

tseou anim5

Τα Ισπανικά δεν είναι μόνο ένα εργαλείο επικοινωνίας με εκατομμύρια ανθρώπους αλλά και ένα εργαλείο απαραίτητο για να σου ανοίξει πόρτες σε νέες επαγγελματικές ευκαιρίες!!

Στο κλάδο των επιχειρήσεων, τα ισπανικά είναι μια γλώσσα ανεκτίμητη που μπορεί να σου προσφέρει περισσότερες επαγγελματικές ευκαιρίες στο διεθνή τομέα σε εταιρίες που συνεργάζονται με χώρες της Νότιας Αμερικής.

Τα ταχύρυθμα μαθήματα Ισπανικών για ενήλικες καλύπτουν σε λίγους μήνες όσους θέλουν να αποκτήσουν γρήγορα ικανότητεςΒασικής Γνώσης Ισπανικών.Από το σημείο αυτό, ο σπουδαστής μπορεί να προχωρήσει στην απόκτηση πτυχίων έως και το επίπεδο C2.

Το Σ. Καλογραία Βέροιας ειδικεύεται στους νέους ενήλικες σπουδαστές!!!

Τα βιβλία και το σύγχρονο διδακτικό υλικό που χρησιμοποιούμε απευθύνονται στην καλύτερη κατανόηση και την ταχύτερη εκμάθηση των Ισπανικών.

Τα μαθήματα Ισπανικών περιλαμβάνουν την ανάπτυξη τόσο του γραπτού όσο και του προφορικού λόγου και της σωστής προφοράς της Ισπανικής γλώσσας.Ο σπουδαστής, με την ολοκλήρωση του προγράμματος, είναι σε θέση να συμμετέχει με άνεση σε καθημερινές συζητήσεις με Ισπανόφωνους καθώς και να κατανοεί με ευκολία κείμενα μεσαίας δυσκολίας.

Οι σπουδαστές, αν θέλουν, έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στις εξετάσεις για την απόκτηση κάποιου από τα πτυχία DELE (Diploma de español como lengua extranjera) που διοργανώνονται έως και 4 φορές το χρόνο, ανάλογα με το επίπεδο, από το Ινστιτούτο Θερβάντες:

Οι εξετάσεις για τα πτυχία DELE A1 και Α2 πραγματοποιούνται κάθε Μάιο και Νοέμβριο.

Το πτυχίο DELE Β1 ("Inicial") διεξάγεται κάθε Απρίλιο, Μάιο, Ιούλιο και Νοέμβριο.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ!!!!

Σ. ΚΑΛΟΓΡΑΙΑ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 41, ΒΕΡΟΙΑ

ΤΗΛ.: 2331077555

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

http:// www.kalogrea.edu.gr 

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69