tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εκπαιδευτικοί φόρεσαν …σκουφιά!


Θέματα σχετικά με το Σχολικό Επαγγελματικό προσανατολισμό είχαν την ευκαιρία να παρακολούθησαν 57 εκπαιδευτικοί της Δ/νσης Β΄θμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας στο πλαίσιο υλοποίησης τριήμερου Σεμιναρίου του ΚΕΣΥΠ Βέροιας, από Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου μέχρι και Τετάρτη 1 Οκτωβρίου στην σχολική βιβλιοθήκη του 5ου ΓΕΛ Βέροιας.

Οι υπεύθυνοι του ΚΕΣΥΠ, κ. Παντελίδου Κυριακή και κ. Παραστατίδης Κων/νος, παρουσίασαν το βιβλίο του ΣΕΠ του Γυμνασίου, ενημέρωσαν για τις αλλαγές στο νέο ΓΕΛ και παρουσίασαν προγράμματα Αγωγής Σταδιοδρομίας.

Ο Δ/ντής του ΕΚ Αλεξάνδρειας, κ. Νικολόπουλος Νικόλαος, αναφέρθηκε στον «Επαγγελματικό Προσανατολισμό -Εργασιακό περιβάλλον» του ΕΠΑΛ.

Οι Δ/ντές του ΔΙΕΚ Βέροιας κ. Πρωτοψάλτου Αντώνης, του ΙΕΚ του ΟΑΕΔ κ. Τσιτινίδης Πέτρος και της ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ κ Τσικογιάννη Φλώρα, και η εκπρόσωπος της Νοσηλευτικής Σχολής του Νοσοκομείου Βέροιας κ. Αναστασίου Βιργινία, ενημέρωσαν για τις προϋποθέσεις φοίτησης, καθώς και για τις επαγγελματικές προοπτικές των σχολών τους.

Η Δ/ντρια Β΄/θμια εκπ/σης Ημαθίας, κ Μαυρίδου Αναστασία αναφέρθηκε στη «σημασία του θετικού παραδείγματος στην άρση των στερεοτύπων φύλου για την επιλογή επαγγέλματος».

Το Σεμινάριο ολοκληρώθηκε με τη Βιωματική εφαρμογή προγράμματος «Επιχειρηματικότητας».

Τα προγράμματα επιχειρηματικότητας, που εφαρμόζονται στο πλαίσιο του ΣΕΠ, έρχονται συμπληρωματικά να ανταποκριθούν στις αυξημένες ανάγκες των μαθητών για ενεργοποίηση, κριτική προσέγγιση και συμμετοχή των ιδίων σε θέματα που, είτε βραχυπρόθεσμα, είτε μακροπρόθεσμα, τους αφορούν και σχετίζονται με τη ζωή τους.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69