tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Έκκληση του συλλόγου δασκάλων για τους πρόσφυγες του Πλατάνου

prosfiges platano

Από τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ανακοινώθηκαν τα εξής αναφορικά με τους πρόσφυγες που έχουν εγκλωβιστεί στον Πλάτανο:

"Στα ΣΕΑ Πλατάνου της περιοχής Αλεξάνδρειας έχουν εγκλωβιστεί περίπου 450 πρόσφυγες με τάση συνεχούς αύξησης. Υπάρχει επείγουσα ανάγκη σε τροφή αλλά και άλλα είδη ατομικής υγιεινής, καθώς υπάρχουν και πολλά παιδιά που χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα.

Κάνουμε έκκληση στους συμπολίτες μας να συνδράμουν στην προσπάθεια που γίνεται καθώς όσο περνούν οι ώρες η κατάσταση γίνεται πιο πιεστική αφού καταφθάνουν συνεχώς λεωφορεία με πρόσφυγες οι οποίοι έχουν ανάγκη τροφής, απαραίτητων ειδών ατομικής υγιεινής και ρούχων, ενώ υπάρχουν και δεκάδες μωρά και παιδιά μικρής ηλικίας που χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα.

Χρειάζονται κυρίως πάνες και μωρομάντηλα για τα μωρά, κουβέρτες, σερβιέτες για τις γυναίκες, μπισκότα σε συσκευασία, κρουασάν, σοκολάτες. Ρούχα επίσης για μωρά, παιδιά και ενήλικες, ατομικούς χυμούς, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, γάλατα βρεφικά και εβαπορέ/μακράς διαρκείας.

Τα είδη θα συγκεντρωθούν Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη (8,9,10 Φεβρουαρίου).

Στη Βέροια στο 1ο Δημοτικό Σχολείο, Κοντογεωργάκη 15, στην αίθουσα του Γυμναστηρίου από 14:00 έως τις 20:00. (τηλ. 6945445564)

Στην Αλεξάνδρεια Ν. Ευαγγελά 4, στο Ειδικό Σχολείο, (τηλ. 2333025672) από τις 8:00 έως τις 14:00.

Τηλ. Επικοινωνίας: για περιοχή Βέροιας, 6974332900 κ. Δημήτρης Πυρινός και για περιοχή Αλεξάνδρειας 6936967779 κ. Χαλαστάνης Θεόδωρος".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69