tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Απονομή πτυχίων στο ΕΛΚΕΔΙΜ Βέροιας

elkedim ptixia

Χθες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η απονομή των πτυχίων Proficiency , Advanced και Lower του πτυχίου ΤΙΕ, στο ΕΛΚΕΔΙΜ Βέροιας. Οι πρώτοι μαθητές που παρακολούθησαν το πρόγραμμα των 50 εκπαιδευτικών ωρών στην αγγλική γλώσσα και έδωσαν εξετάσεις τον περασμένο Μάιο και Ιούνιο στο ΕΛΚΕΔΙΜ Βέροιας, χθες το απόγευμα βρέθηκαν στην ευχάριστη θέση να αποζημιωθούν για τον κόπο τους αφού έγινε η απονομή των πτυχίων στους επιτυχόντες.

Αν και για πρώτη φορά δοκιμάστηκε στη Βέροια ένα τόσο ταχύρυθμο πρόγραμμα, μόνο 50 εκπαιδευτικών ωρών, στην εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας πλέον κρίνοντας από τα αποτελέσματα των εξετάσεων των μαθητών που το παρακολούθησε , μπορούμε να πούμε επιβεβαιωμένα ότι ήταν επιτυχής.

Μεγάλος αριθμός μαθητών πήρε το πτυχίο για το οποίο έδωσε εξετάσεις, ένα πτυχίο αναγνωρισμένο από τον ΑΣΕΠ και το σημαντικότερο για τους δύσκολους οικονομικά καιρούς που ζούμε ΔΩΡΕΑΝ .

Αυτό τον καιρό συνεχίζονται τα καλοκαιρινά τμήματα αγγλικών καθώς πραγματοποιούνται και αιτήσεις εγγραφής στα τμήματα αγγλικών που θα ξεκινήσουν από 1 Σεπτεμβρίου. Το ΕΛΚΕΔΙΜ Βέροιας φιλοδοξεί να πραγματοποιήσει από 1 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα τμήματα εκμάθησης και άλλων ξένων γλωσσών πέρα από τα Αγγλικά όπως τμήμα Ρώσικων και Γερμανικών.

Αξιοποιήστε σωστά την ευκαιρία για κατάρτιση και απόκτηση ενός πτυχίου γνώσης ξένης γλώσσας , αναγνωρισμένου από τον ΑΣΕΠ , στο Ελληνικό Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Βέροιας , ΕΛ.ΚΕ.ΔΙ.Μ Βέροιας ( Αγίου Αντωνίου 20 και Καρατάσου γωνία – Τηλ 23310 21061).

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69