Πρωτιά για μαθήτρια του 1ου ΕΠΑΛ Βέροιας στο Greek Barber Festival
- Γράφτηκε από τον/την Αντώνης Χατζηκυριακίδης
Σημαντική διάκριση για την εκπαιδευτική κοινότητα της Βέροιας, καθώς η μαθήτρια Κομμωτικής Τέχνης της Δ΄ Τάξης Μαθητείας του 1ου ΕΠΑΛ Βέροιας, Ραφαηλία Γκιόρσου, κατέκτησε το 1ο Βραβείο στον μαθητικό διαγωνισμό του Greek Barber Festival, που πραγματοποιήθηκε στις 26 Απριλίου 2026 στην Αθήνα.
Το φεστιβάλ, που αποτελεί μία από τις σημαντικότερες διοργανώσεις στον χώρο της ανδρικής κομμωτικής και περιποίησης, συγκέντρωσε πλήθος επαγγελματιών και σπουδαστών από όλη τη χώρα, προσφέροντας βήμα ανάδειξης ταλέντων και σύγχρονων τεχνικών.
Η επιτυχία της Ραφαηλίας αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία, καθώς βρίσκεται στο στάδιο της μαθητείας, πραγματοποιώντας την πρακτική της άσκηση δίπλα στον επαγγελματία κομμωτή Ίντο Δήμο. Μέσα από τη συνεργασία αυτή, η νεαρή σπουδάστρια έχει την ευκαιρία να αποκτά πολύτιμη εμπειρία και να εξελίσσει τις δεξιότητές της στον απαιτητικό χώρο της κομμωτικής.
Η διάκριση αυτή αποτελεί αναγνώριση της προσπάθειας και του ταλέντου της, αλλά και επιβεβαίωση του επιπέδου εκπαίδευσης που προσφέρει το 1ο ΕΠΑΛ Βέροιας, αναδεικνύοντας τη σημασία της επαγγελματικής κατάρτισης και της μαθητείας στη διαμόρφωση των αυριανών επαγγελματιών.
















