tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Συνάντηση παλαιών προσκόπων Βέροιας στην Καστανιά

Η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Βέροιας καλεί όλους τους φίλους και όσους υπήρξαν Πρόσκοποι Λυκόπουλα, μέλη του Ελληνικού Οδηγισμού και τις οικογένειές τους στην 21η Συνάντηση, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024, στο Προσκοπικό Κέντρο Καστανιάς.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο μαγικό, γεμάτο αναμνήσεις, νοσταλγία και όμορφες στιγμές, Προσκοπικό Κέντρο Καστανιάς.

Το πρόγραμμα ξεκινά στις 11:00 και περιλαμβάνει επιμνημόσυνη δέηση, ανανέωση υπόσχεσης, απονομές μεταλλίων, Προσκοπικά τραγούδια, παιχνίδια, «χορούς», εκπλήξεις και μεσημεριανό γεύμα.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται ακόμη:

"21η συνάντηση στην αγαπημένη Καστανιά, για να ξαναζωντανέψουν οι  αξίες, οι εμπειρίες και οι παρέες, για να χτυπήσουν οι καρδιές για τις αναλλοίωτες φιλίες και να αντηχήσουν τα γέλια για τις αξέχαστες περιπέτειες. Για να αφήσουμε πίσω για μια μέρα την δύσκολη πραγματικότητα, με την απλή συνταγή: «Γέλιο, δράση και παιχνίδι, κάθε μέρα μουσική…»

Μικροί και μεγάλοι. «…με τη φλόγα στην καρδιά και το κεφάλι ψηλά βαδίζουμε μπροστά…», για μια πετυχημένη, πρωτότυπη, ευχάριστη, διασκεδαστική, νοσταλγική, και αξέχαστη Προσκοπική συνάντηση"

Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα: 6987170785 και 6972039808 στο κατάστημα dora.gr στην πλατεία Πλατάνων 14, και στο βενζινάδικο Shell Σταδίου 188. Τιμή συμμετοχής 10€.

Μην ξεχάσετε το μαντήλι και τη στολή σας!

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69