tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας δέχθηκε ο Μητροπολίτης στην Παναγία Σουμελά

Το μεσημέρι της Κυριακής, 22 Σεπτεμβρίου, η  Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου επισκέφτηκε το Πανελλήνιο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Σουμελά στο όρος Βέρμιο.

Έγινε δεκτή από τον Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας Παντελεήμονα, τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής και Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεως Αρχιμ. Αθηναγόρα Μπίρδα, τον πρόεδρο του Σωματείου «Παναγία Σουμελά» Γεώργιο Τανιμανίδη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και από τοπικούς πολιτικούς και στρατιωτικούς άρχοντες.

Ο Μητροπολίτης και ο πρόεδρος του Σωματείου ξενάγησαν την Πρόεδρο στο σημαντικότερο θρησκευτικό κέντρο του Ποντιακού Ελληνισμού στην Ελλάδα, στους χώρους του Προσκυνήματος της Κυράς του Πόντου.

Η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας αφού προσκύνησε την Θαυματουργή Ιερά Εικόνα της Παναγίας Σουμελά, τόνισε τη σημασία του Ιερού Προσκυνήματος ως κέντρου θρησκευτικής και πολιτιστικής ταυτότητας για τους Ποντίους και ως σημείο αναφοράς για τον σύγχρονο ελληνισμό, υπογραμμίζοντας παράλληλα την ανάγκη για ενότητα και αλληλεγγύη.

Τέλος, τόσο ο Μητροπολίτης, όσο και ο πρόεδρος του Σωματείου, προσέφεραν στην κ. Σακελλαροπούλου ενθύμια και αναμνηστικά, ευχόμενοι η Παναγία Σουμελιώτισσα να την ευλογεί και να την προστατεύει.

View this gallery on Flickr

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69