tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Ανησυχία για επικίνδυνη λακκούβα στην Περιφερειακή Οδό

Ένας κάτοικος της Βέροιας εξέφρασε τη σοβαρή του ανησυχία για την κατάσταση του οδικού δικτύου της πόλης, με έμφαση στη μεγάλη και επικίνδυνη λακκούβα που βρίσκεται στην είσοδο της περιφερειακής οδού. Σε επιστολή του, ο αναγνώστης περιγράφει την κατάσταση ως ιδιαίτερα επικίνδυνη για τους οδηγούς, με την εν λόγω λακκούβα να προκαλεί ζημιές στα οχήματα και να αυξάνει τον κίνδυνο ατυχημάτων.

Η λακκούβα αυτή, που υπάρχει εδώ και μήνες, αποτελεί ένα συνεχές πρόβλημα για τους οδηγούς και ειδικά για τα μέσα μαζικής μεταφοράς και τα οχήματα έκτακτης ανάγκης που χρησιμοποιούν καθημερινά τον δρόμο. Εκτός από τον κίνδυνο που δημιουργεί, υπονομεύει και την εικόνα της πόλης, επηρεάζοντας αρνητικά τον τουρισμό, σύμφωνα με τον αναγνώστη.

ilakmage0

Ο καταγγέλλων αναφέρει πως το πρόβλημα δεν περιορίζεται μόνο στην περιφερειακή οδό, αλλά επεκτείνεται σε πολλές περιοχές εντός της πόλης. Αναφέρει χαρακτηριστικά την οδό Θωμαΐδου, που οδηγεί στο Βυζαντινό Μουσείο Βέροιας, η οποία έχει γεμίσει μπαλώματα και χρήζει άμεσης ασφαλτόστρωσης. Η γενικότερη κατάσταση του οδικού δικτύου, όπως σημειώνει, είναι άθλια, με τους δρόμους να παρουσιάζουν συνεχώς λακκούβες και φθορές.

Ο αναγνώστης καλεί τόσο την Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας όσο και τον Δήμο Βέροιας να λάβουν άμεσα μέτρα για την αποκατάσταση των δρόμων και να αναπτύξουν ένα μακροπρόθεσμο πλάνο συντήρησης, ώστε να διασφαλιστεί η ασφάλεια των πολιτών και η λειτουργικότητα της πόλης. Αναμένει, όπως τονίζει, άμεση δράση και λύση στο πρόβλημα που ταλανίζει τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Βέροιας.

Η κατάσταση αυτή, όπως αναφέρεται, δεν μπορεί να συνεχιστεί, καθώς επηρεάζει την καθημερινότητα, την ασφάλεια των πολιτών, και τη συνολική εικόνα της πόλης.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69