tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Εργαστήριο υγειονομικών δικαιωμάτων στα Ριζώματα

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στα Ριζώματα εργαστήριο κατάρτισης που έλαβε χώρα στην αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου, καταγράφοντας ρεκόρ συμμετοχής. Το εργαστήριο είχε ως κύριο αντικείμενο την ενημέρωση των πολιτών για τα θεμελιώδη δικαιώματά τους ως Ευρωπαίοι πολίτες, προσφέροντας πρακτικές συμβουλές σχετικά με ζητήματα ψηφιακού αλφαβητισμού και πρόσβασης στις ψηφιακές υπηρεσίες υγείας, σε συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο Βέροιας και την Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας (Ε.Ε.Κ.Ε) με θέμα «ΕΕ-ΥΓΕΙΑ».

Σημαντική έμφαση δόθηκε στην αναγκαιότητα των τακτικών επισκέψεων σε ιατρούς και στη σημασία της ισότιμης μεταχείρισης από επαγγελματίες υγείας. Οι συμμετέχοντες έλαβαν αναλυτική ενημέρωση σχετικά με τη χρήση των ψηφιακών εργαλείων υγείας και τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να επωφεληθούν από τις σύγχρονες υπηρεσίες για την προστασία και βελτίωση της υγείας τους.

Το εργαστήριο κατάφερε να ευαισθητοποιήσει το κοινό σε θέματα που αφορούν την πρόσβαση στις ψηφιακές υπηρεσίες και την ισότιμη πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη, συνεισφέροντας στην ενδυνάμωση της τοπικής κοινωνίας.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69