tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Ενίσχυση της ορεινής πέρδικας από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Βέροιας

Η διοίκηση του Κυνηγετικού Συλλόγου Βέροιας συνεχίζει το φιλοθηραματικό έργο της για τη φετινή χρονιά, προχωρώντας σε μια σημαντική πρωτοβουλία για την προστασία και ενίσχυση των ενδημικών ειδών της περιοχής. Πρόσφατα, ο σύλλογος ολοκλήρωσε μια επιτυχημένη επιχείρηση απελευθέρωσης ορεινής πέρδικας σε περιοχές που βρίσκονται υπό την ευθύνη του.

Σκοπός αυτής της ενέργειας είναι η ενίσχυση των βιοτόπων και η ενίσχυση των πληθυσμών της ορεινής πέρδικας, ένα είδος που θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικό για την τοπική οικολογική ισορροπία. Οι ενέργειες αυτές αποτελούν μέρος μιας ευρύτερης στρατηγικής που επιδιώκει την προστασία των ενδημικών ειδών και την προώθηση της βιώσιμης διαχείρισης των φυσικών πόρων.

Οι δράσεις του Κυνηγετικού Συλλόγου Βέροιας αποτελούν ένα παράδειγμα της συνεχιζόμενης δέσμευσης των κυνηγετικών οργανώσεων στην προστασία και αναβίωση της πανίδας. Με την προώθηση τέτοιων πρωτοβουλιών, ο σύλλογος ενισχύει όχι μόνο τη βιοποικιλότητα της περιοχής αλλά και την ευαισθητοποίηση της κοινότητας για τη σημασία της διατήρησης των φυσικών οικοσυστημάτων.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69