tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Συνάντηση αποφοίτων 1984 του 2ου Γενικού Λυκείου Βέροιας

Μετά από 40 χρόνια, οι απόφοιτοι του 1984 του 2ου Γενικού Λυκείου Βέροιας ετοιμάζονται να ξανασυναντηθούν για μια αξέχαστη βραδιά. Η συνάντηση έχει προγραμματιστεί για τις 30 Αυγούστου στις 20:00, στον χώρο που φιλοξενούσε τότε το σχολείο τους και που σήμερα στεγάζει το δημαρχείο της πόλης.

Ο στόχος είναι να συγκεντρωθούν όλοι οι παλιοί φίλοι και συμμαθητές, να θυμηθούν τις στιγμές που έζησαν μαζί στους διαδρόμους και στις αίθουσες του σχολείου, και να μοιραστούν τις εξελίξεις της ζωής τους από τότε.

Η βραδιά υπόσχεται να είναι γεμάτη αναμνήσεις, συγκίνηση, γέλιο και επιστροφή στα '80s, ενώ δεν θα λείψουν οι φωτογραφίες και τα παλιά αναμνηστικά που θα επαναφέρουν εικόνες από τα μαθητικά τους χρόνια.

Είναι μια ευκαιρία για τους παλιούς φίλους να επανασυνδεθούν, να ανανεώσουν τις σχέσεις τους και να δημιουργήσουν νέες αναμνήσεις, αυτή τη φορά με την ωριμότητα που φέρνουν τα χρόνια.

Η συνάντηση αυτή είναι ένα ζωντανό παράδειγμα της διαχρονικής δύναμης των σχολικών δεσμών που δημιουργείται μέσα σε ένα σχολείο. Δείχνει ότι, παρά τα χρόνια που έχουν περάσει, οι παλιές φιλίες και οι κοινές εμπειρίες μπορούν να ενώσουν τους ανθρώπους και να τους φέρουν κοντά, όπως τότε, σε μια μικρή γωνιά της Βέροιας.

Τηλ. επικοινωνίας Σάκης Καρολίδης 6932330078, Νίκος Νούλας 6974997690.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69