tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

super course

Υπέροχη πεζοπορία στο δάσος του Βερμίου

Σήμερα, 130 περίπου συμμετέχοντες από μικρούς έως μεγάλους, ηλικίας από 4 έως 70 ετών, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια μοναδική πεζοπορία στο πανέμορφο δάσος του Βερμίου. Η ιδανική ηλιοφάνεια και η ευχάριστη θερμοκρασία συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης, καθώς οι συμμετέχοντες περπάτησαν περίπου 12 χιλιόμετρα μέσω μαγευτικών μονοπατιών και δασικών δρόμων.

Η διαδρομή κατέληξε στο Φυλάκιο στα Πριόνια, όπου οι πεζοπόροι είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να απολαύσουν εδέσματα που ετοίμασε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣΔΔ Σελίου. Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΤΟΣ ευχαρίστησε θερμά τον κ. Λεωνίδα Μητρούλα για την άψογη και ασφαλή καθοδήγηση των πεζοποριών, τον Πρόεδρο κ. Γιώργο Πιτούλια και τα μέλη του ΔΣ του ΑΣΔΔ Σελίου για την εξαιρετική φιλοξενία τους, καθώς και τους εθελοντές που συνέβαλαν στην άρτια διοργάνωση της εκδήλωσης.

Η συνάντηση αυτή αποτέλεσε μια αξέχαστη εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες και ανανεώθηκε το ραντεβού για την επόμενη πεζοπορία, την πρώτη Κυριακή του Αυγούστου του χρόνου.

FB IMG 1722795395308

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69