tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

super course

Απαγόρευση κυκλοφορίας στα Άλση Παπάγου και Βικέλα στην Βέροια

Σήμερα, Σάββατο 3 Αυγούστου 2024, ανακοινώθηκε η ενεργοποίηση της απόφασης απαγόρευσης κυκλοφορίας στην περιοχή ευθύνης του Δασαρχείου Βέροιας, λόγω του παρατεταμένου καύσωνα.

Η απόφαση ελήφθη με βάση το έγγραφο της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Κεντρικής Μακεδονίας (αρ. πρωτ. 5616 Φ.702.15/03.08.2024), το οποίο προβλέπει υψηλή κατηγορία κινδύνου πυρκαγιάς (κατηγορία 3) για αύριο, Κυριακή 4 Αυγούστου 2024.

Η απόφαση της απαγόρευσης αφορά ειδικά το Άλσος Παπάγου και το Άλσος Βικέλα του Δήμου Βέροιας και θα τεθεί σε εφαρμογή από τις 11:00 π.μ. της Κυριακής 4 Αυγούστου έως τις 07:00 π.μ. της Δευτέρας 5 Αυγούστου 2024. 

Οι αρχές καλούν τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν οποιαδήποτε δραστηριότητα που μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά. Επίσης, συνιστάται η παρακολούθηση των πληροφοριών για την πρόληψη δασικών πυρκαγιών μέσω των επίσημων καναλιών του Πυροσβεστικού Σώματος στο Facebook και στο Twitter.

Σε περίπτωση εντοπισμού πυρκαγιάς, οι πολίτες πρέπει να ειδοποιούν άμεσα την Πυροσβεστική Υπηρεσία καλώντας τον αριθμό 199. Η ασφάλεια των πολιτών είναι υψίστης σημασίας, γι' αυτό συνιστάται η αυστηρή τήρηση των οδηγιών των αρμόδιων αρχών.

Η προστασία των δασών συνεχίζεται με την εντατική επιτήρηση από όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες και εθελοντικές οργανώσεις.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69