tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Η "Πρόσβαση" ανοιχτή και τον Αύγουστο

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ΠΕ Ημαθίας, "ΠΡΟΣΒΑΣΗ", παραμένει ανοιχτό καθ' όλη τη διάρκεια του Αυγούστου, συνεχίζοντας τη στήριξή του προς την κοινότητα της Ημαθίας. Το κέντρο δεν περιορίζεται στην παροχή βοήθειας μόνο κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου εργασίας του, αλλά και κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, προκειμένου να είναι διαθέσιμο σε αιτήματα που αφορούν την πρόληψη εξαρτήσεων και ψυχοκοινωνικών προβλημάτων.

Η συνεχής παρουσία του Κέντρου "ΠΡΟΣΒΑΣΗ" ενδυναμώνει τη δέσμευσή του να προσφέρει υποστήριξη και καθοδήγηση στους πολίτες της περιοχής, ανεξαρτήτως εποχής. Ειδικότερα, το κέντρο ανταποκρίνεται σε αιτήματα της κοινότητας και παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη, καθώς και πληροφόρηση για θέματα που σχετίζονται με την πρόληψη.

Παράλληλα, το "ΠΡΟΣΒΑΣΗ" σχεδιάζει και νέες δράσεις που αποσκοπούν στην πρόληψη κρίσιμων ζητημάτων που πλήττουν τη σύγχρονη κοινωνία. Ορισμένες από τις νέες πρωτοβουλίες περιλαμβάνουν την πρόληψη της σχολικής και οικογενειακής βίας, της σεξουαλικής κακοποίησης, καθώς και την ενίσχυση της αποδοχής και της συνεργασίας μέσα στις σχολικές και ευρύτερες κοινότητες. Αυτές οι δράσεις αποσκοπούν στην ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και στην προώθηση ενός υγιούς και υποστηρικτικού περιβάλλοντος για όλους.

Με την προγραμματισμένη προσοχή στις ανάγκες της κοινότητας και τη συνεχή ανανέωση των δράσεών του, το Κέντρο "ΠΡΟΣΒΑΣΗ" επιβεβαιώνει τη δέσμευσή του να παραμείνει ένας σημαντικός πυλώνας υποστήριξης και πρόληψης, προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες σε μια ευρεία γκάμα κοινωνικών ζητημάτων.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69