tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Ομιλία για τα πουλιά του Βερμίου στο Ξηρολίβαδο

Στο Ξηρολίβαδο, την Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2024, θα γίνει μια σημαντική ομιλία με θέμα "Τα πουλιά του βουνού μας". Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για τις 7 μ.μ. και θα φιλοξενηθεί στο κτίριο του Πολιτιστικού Ομίλου του χωριού.

Ο ομιλητής της βραδιάς, Βασίλης Τσαπράζης, είναι συνταξιούχος εκπαιδευτικός. Η ομιλία θα επικεντρωθεί στα πουλιά που ζουν και αναπαράγονται στα βουνά γύρω από το Ξηρολίβαδο, αναδεικνύοντας τη σημασία της προστασίας τους και του φυσικού περιβάλλοντος.

Η εκδήλωση στοχεύει να ευαισθητοποιήσει το κοινό για την αξία της διατήρησης της φυσικής κληρονομιάς, καθώς και να προάγει την αγάπη και το σεβασμό προς τη φύση. Ο Βασίλης Τσαπράζης θα προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες για τα διάφορα είδη πουλιών που απαντώνται στην περιοχή, τις συνήθειές τους και τους βιότοπους που προτιμούν.

Η εκδήλωση αναμένεται να προσελκύσει λάτρεις της φύσης, οικολογικά ευαισθητοποιημένα άτομα και γενικότερα κατοίκους του Ξηρολιβάδου που ενδιαφέρονται για την προστασία του περιβάλλοντος. Στο τέλος της ομιλίας, θα υπάρξει χρόνος για ερωτήσεις και συζήτηση με το κοινό, δίνοντας την ευκαιρία για μια διαδραστική ανταλλαγή απόψεων και πληροφοριών.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69