tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

super course

Έρχεται το 1o Veria Family Fest

Λίγο πριν ανοίξουν τα σχολεία, οι οικογένειες της Βέροιας και των γύρω περιοχών θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο 1ο Veria Family Fest. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο όμορφο πάρκο Αγίων Αναργύρων και υπόσχεται να προσφέρει δύο ημέρες γεμάτες διασκέδαση, δημιουργικότητα και οικογενειακή αλληλεγγύη.

Το φεστιβάλ είναι σχεδιασμένο να φέρει κοντά τις οικογένειες, προσφέροντας μια ποικιλία από δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους:

Παίζουμε: Οι οικογένειες θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν παραδοσιακά και σύγχρονα παιχνίδια σε ένα ασφαλές και διασκεδαστικό περιβάλλον.

Μαγειρεύουμε: Διάφορα μαγειρικά εργαστήρια θα επιτρέψουν σε γονείς και παιδιά να συνεργαστούν, δημιουργώντας νόστιμα και υγιεινά γεύματα.

Χορεύουμε: Ζωντανή μουσική και χορευτικά εργαστήρια θα κρατήσουν τη διάθεση ψηλά.

Στήνουμε Παράσταση: Θεατρικές παραστάσεις και εργαστήρια κουκλοθέατρου θα δώσουν την ευκαιρία στα παιδιά να εκφραστούν δημιουργικά.

Καραγκιόζης στη Συννεφούπολη: Μια μοναδική παράσταση Καραγκιόζη θα ψυχαγωγήσει και θα εκπαιδεύσει τα παιδιά, συνδυάζοντας παράδοση και φαντασία.

Ζωγραφίζουμε Χαμόγελα: Καλλιτεχνικά εργαστήρια θα επιτρέψουν στα παιδιά να ζωγραφίσουν και να εκφραστούν μέσω της τέχνης.

Βάφουμε Πρόσωπα: Ειδικοί θα μεταμορφώσουν τα πρόσωπα των παιδιών με χρώματα και σχέδια από λουλούδια και ήλιους.

Ανακαλύπτουμε το Διάστημα: Ειδικά εργαστήρια και παρουσιάσεις για το διάστημα θα ενθουσιάσουν τους μικρούς εξερευνητές.

Διαβάζουμε σε Μαξιλάρες: Αντί για τα παραδοσιακά θρανία, τα παιδιά θα διαβάζουν και θα ακούνε ιστορίες σε άνετες μαξιλάρες.

Μπουρμπουλήθρες και Κυνήγι Θησαυρού: Δραστηριότητες που θα γεμίσουν το πάρκο με γέλια και ενθουσιασμό, αναζητώντας κρυμμένους θησαυρούς.

Κοινωνική Ευθύνη και Πρώτες Βοήθειες: Στο φεστιβάλ θα υπάρχει ειδικός χώρος για μαθήματα πρώτων βοηθειών, προετοιμάζοντας γονείς και παιδιά για τυχόν ατυχήματα στο παιχνίδι. Επιπλέον, θα υπάρχουν και ενημερωτικές ομιλίες για την υγεία και την ασφάλεια των παιδιών.

Το 1ο Veria Family Fest αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για τις οικογένειες να συνδεθούν, να διασκεδάσουν και να μάθουν μαζί. Με ποικιλία δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων, υπόσχεται να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και να δημιουργήσει αξέχαστες αναμνήσεις για όλους τους συμμετέχοντες.

Διοργάνωση : Δήμος Βέροιας /Δημοτική Κοινότητα – ΚΕΠΑ Δ. Βέροιας Με τη συνεργασία: Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας - ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας - Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη - Σύλλογος Ζαχαροπλαστών Βέροιας – Δημοτικό Σχολείο Κουλούρας - ΕΠΑΛ Βέροιας - Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός /Περιφερειακό Τμήμα Βέροιας

Το πρόγραμμα

Σάββατο 7/9/2024

10.00

• Παιδιά ζαχαροπλάστες - Βουτάμε βουτυρένια μπισκότα στη σοκολάτα, τα στολίζουμε και τα απολαμβάνουμε!

• Κινητή βιβλιοθήκη - Διάλεξε βιβλίο, κάθισε στις μαξιλάρες και διάβασε!

• Εργαστήρι Κοσμήματος - Άκουσε, πρόσεξε και κατασκεύασε το δικό σου πρωτότυπο κόσμημα και φόρεσέ το με χαρά!

• Πρώτες βοήθειες για παιδιά - Μαζί θα μάθουμε και θα εκπαιδευτούμε ώστε να είμαστε χρήσιμοι σε δύσκολες στιγμές.

• Θεατρικό παιχνίδι - Θα τρέξουμε, θα ιδρώσουμε, θα παίξουμε και μπορεί να κάνουμε και παράσταση!

18.00

• Πλανητάριο - το Φορητό Ψηφιακό Πλανητάριο, μοναδικό στο είδος του – μια ειδική κατασκευή σταθερού θόλου με καρέκλες για τους θεατές, που προσφέρει μια μοναδική οπτικοακουστική διδακτική εμπειρία. Μαζί θ’ ανακαλύψουμε το διάστημα!

18.30

• Κουκλοθέατρο - Ποιος θα σώσει τις εποχές;” της Σοφίας Παυλίδου με κούκλες και φωνές δασκάλων του Δημοτικού Σχολείου Κουλούρας να υποδύονται την άνοιξη, το χειμώνα το καλοκαίρι και το φθινόπωρο σε μια τρυφερή ιστορία.

• Μουσικοκινητική - Έλα να νιώσεις τη μουσική με τη κίνηση μέσω του παιχνιδιού. Άκουσε, τραγούδησε, φτιάξε ήχους με όργανα, εκφράσου!

19.30

• Κινητή βιβλιοθήκη - Διάλεξε βιβλίο, κάθισε στις μαξιλάρες και διάβασε! Θα σου διαβάσουμε κι εμείς…

20.30

• Ο Καραγκιόζης στη Συννεφούπολη! -Οι πρωταγωνιστές μας δύο δούλοι, που μετά από περιπλάνηση φτάνουν στην χώρα των πουλιών και όλοι μαζί προσπαθούν να χτίσουν στα σύννεφα έναν τόπο όμορφο και ειρηνικό. Μια διασκευή του έργου ΟΡΝΙΘΕΣ που διασταυρώνονται οι λαϊκοί ήρωες του θεάτρου σκιών με τα πρόσωπα της Αριστοφανικής κωμωδίας.

Κυριακή 8/9/2024

09.30

• Κυνήγι θησαυρού - Εγγραφές και δημιουργία ομάδων

10.30 - Ξεκινά το κυνήγι! - Μαζί θα αναζητήσουμε τα σημάδια για να συλλέξουμε τις πληροφορίες που κρύβουν τους θησαυρούς της πόλης μας!

18.00

• Πρώτες βοήθειες για παιδιά - Μαζί θα μάθουμε και θα εκπαιδευτούμε ώστε να είμαστε χρήσιμοι σε δύσκολες στιγμές.

• Face painting - να ζωγραφίσουμε τα προσωπάκια μας να νιώσουμε πίνακες για λίγο!

• Messy Play Έλα να παίξουμε το αισθητηριακό παιχνίδι που λερώνει! Παιδιά όλων των ικανοτήτων & ηλικιών, θα εξερευνήσουν υφές & υλικά σε ασφαλές περιβάλλον, με τον τρόπο τους & στον χρόνο τους

19.30

• Κυνήγι Θησαυρού, Βραβεύσεις - Κυνήγησες τον θησαυρό κι απόλαυσες την διαδικασία; Είσαι νικητής! Συνέλλεξες όλους τους θησαυρούς; Σε περιμένει δώρο!

20.00

• Bubble show - Μαζί με τους specialists στις μπουρμπουλήθρες και στις φούσκες θα απολαύσουμε ξεχωριστές ψευδαισθήσεις από τις πολύχρωμες μπουρμπουλήθρες διαφόρων μεγεθών.

• Party λήξης - Το όμορφο ταξίδι μας στο 1 Ο VERIA FAMILY FEST τελειώνει με ένα πάρτυ με τον dj Μίμη. Έλα να γιορτάσουμε χορεύοντας, τραγουδώντας μ’ ένα πλατύ χαμόγελο και την ευχή να ξανανταμώσουμε στο 2ο VERIA FAMILY FEST !

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69