tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

super course

Πανηγύρι του Προφήτη Ηλία στο Ξηρολίβαδο

Το Σάββατο 20 Ιουλίου, ο Ιερός Ναός του Προφήτη Ηλία στο Ξηρολίβαδο γιόρτασε την ετήσια πανήγυρή του με ιδιαίτερη λαμπρότητα. Την ημέρα αυτή, ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων λειτούργησε και κήρυξε τον θείο λόγο.

Μετά την ολοκλήρωση της Θείας Λειτουργίας, τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός στην τοποθεσία «Μπούνα», μια παράδοση που κρατά ζωντανή την πνευματικότητα και την πίστη της τοπικής κοινότητας.

Μετά την τελετή, ακολούθησε δεξίωση στο Πολιτιστικό Κέντρο Ξηρολιβάδου. Εκεί, ο πρόεδρος και τα μέλη του πολιτιστικού ομίλου υποδέχτηκαν τον Μητροπολίτη και τους παρευρισκόμενους, προσφέροντας εδέσματα και αναψυκτικά σε όλους τους παρόντες.

Στην δεξίωση, ο πρόεδρος του πολιτιστικού ομίλου προσέφερε στον Μητροπολίτη Παντελεήμονα μια αναμνηστική πλακέτα, τιμώντας την 30η επέτειο από την ενθρόνισή του στη Μητρόπολη της Βεροίας. Η κίνηση αυτή απέσπασε θερμά χειροκροτήματα από τους παρευρισκόμενους και ανέδειξε τον σεβασμό και την εκτίμηση που τρέφει η τοπική κοινωνία προς τον σεπτό Μητροπολίτη για την πολυετή προσφορά του.

Η εκδήλωση στο Ξηρολίβαδο αποτέλεσε μια ευκαιρία για την τοπική κοινότητα να συγκεντρωθεί, να ανανεώσει τους δεσμούς της και να τιμήσει τον προστάτη της, Προφήτη Ηλία. Παράλληλα, αποτέλεσε και μια στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού προς τον Μητροπολίτη Παντελεήμονα, για την 30ετή του προσφορά και αφοσίωση στη Μητρόπολη της Βεροίας.

View this gallery on Flickr

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69