tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

super course

Βεργίνα: Φόρος τιμής στα θύματα και στους αγνοούμενους της Κυπριακής τραγωδίας

Εκδήλωση μνήμης με αφορμή τα πενήντα χρόνια από την Τουρκική εισβολή στην Κύπρο πραγματοποίησε το Σωματείο Κυπρίων Νομού Ημαθίας «ο Ευαγόρας».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, 6 Ιουλίου, στο Μνημείο Αγνοουμένων της Κυπριακής Τραγωδίας στη Βεργίνα, παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Ιωάννου, του Προξένου της Κυπριακής Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Πολυκάρπου, του Δημάρχου Βέροιας Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη, του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, του Προέδρου του Συνδέσμου Βορειοελλαδιτών Πολεμιστών ΕΛΔΥΚ 1974 Αθανάσιου Στάικου, του Αναπληρωτή Προέδρου της Ομοσπονδίας Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδας (Ο.Κ.Ο.Ε.) Κωνσταντίνου Σταματάρη, εκπροσώπων των σωμάτων ασφαλείας, συλλόγων και φορέων.

Ο Μητροπολίτης τέλεσε την επιμνημόσυνη δέηση κι ακολούθησαν οι χαιρετισμοί των επισήμων.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο Βουλευτής Ημαθίας Βασίλης Κοτίδης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βορειοελλαδιτών Πολεμιστών ΕΛΔΥΚ 1974 Αθανάσιος Στάικος, η πρόεδρος του Σωματείου Κυπρίων Ελένη Ψαρρά.

Κεντρική ομιλία πραγματοποίησε ο Εκπρόσωπος της Κυβέρνησης της Κυπριακής Δημοκρατίας –  Υπουργός Εσωτερικών Κυπριακής Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Ιωάννου.

Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων, ενός λεπτού σιγή και απαγγελία του εθνικού ύμνου.

View this gallery on Flickr

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69