tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

«Λ΄ Παύλεια» | Mε μεγάλη επιτυχία η κεντρική εκδήλωση: «Χαίρε Κύπρος αδούλωτη»

Το βράδυ της Πέμπτης, 27ης Ιουνίου, στον Χώρο Τεχνών του Δήμου Βεροίας πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η κεντρική καλλιτεχνική εκδήλωση των 30ων Παυλείων με τίτλο: «Χαίρε Κύπρος αδούλωτη», ένα αφιέρωμα στην Κύπρο με αφορμή τα 50 χρόνια από την Τουρκική εισβολή.

Την εκδήλωση προλόγισε και παρουσίασε ο Γραμματέας της Ιεράς Μητροπόλεως και Αρχιερατικός Επίτροπος Ειρηνουπόλεως Αρχιμ. Αρσένιος Χαλδαιόπουλος.

Στην εκδήλωση συμμετείχε η διάσημη Δημοτική Χορωδία Τρικάλων, η οποία παρουσίασε ειδικό μουσικό πρόγραμμα υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Ελένης Ζιάκα. Τα τραγούδια συνοδευόταν από δραματοποιημένη ανάγνωση κειμένων Ελλήνων και Κυπρίων λογοτεχνών, τα οποία ανέγνωσαν στα αναλόγια ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της Ιεράς μας Μητροπόλεως π. Γεράσιμος Μπεκές και η Περιφερειακή Σύμβουλος Ημαθίας και συνεργάτιδα του Θεατρικού Εργαστηρίου της Μητροπόλεως Συρμούλα Τζήμα – Τόπη.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας Παντελεήμων, εξέφρασε τις ευχαριστίες του στους συντελεστές της εκδήλωσης και τίμησε με το Επετειακό Μετάλλιο των Παυλείων την μαέστρο της Δημοτικής Χορωδίας Τρικάλων Ελένη Ζιάκα και την Συρμούλα Τζήμα – Τόπη καθώς και τον εκπρόσωπο του εκκλησιαστικού τηλεοπτικού σταθμού «TRINITAS TV» του Πατριαρχείου Ρουμανίας που βιντεοσκοπεί τις επετειακές εκδηλώσεις.

Ακόμη, ο Μητροπολίτης τίμησε με τον Επετειακό Σταυρό των Παυλείων τον Δήμαρχο Βεροίας Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη και τον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κωνσταντίνο Καλαϊτζίδη, οι οποίοι συνέδραμαν στην διεξαγωγή των φετινών επετειακών Παυλείων, ευχαριστώντας παράλληλα και όλους τους συνεργάτες τους.

Τις καταληκτήριες εκδηλώσεις των Παυλείων τιμούν με την παρουσία τους ο Μητροπολίτης Λαοδικείας Θεοδώρητος (Οικουμενικό Πατριαρχείο), ο Επίσκοπος Ιππώνος  Στέφανος (Πατριαρχείο Αλεξανδρείας), ο Επίσκοπος Ιεραπόλεως Αρσένιος (Πατριαρχείο Αντιοχείας), ο Μητροπολίτης Ναζαρέτ Κυριακός (Πατριαρχείο Ιεροσολύμων), ο Επίσκοπος Λίπλγιαν Δοσίθεος (Πατριαρχείο Σερβίας), ο Επίσκοπος Ουγγαρίας Σιλουανός (Πατριαρχείο Ρουμανίας), ο Μητροπολίτης Στάρα Ζαγόρας Κυπριανός (Πατριαρχείο Βουλγαρίας), ο Μητροπολίτης Ζουγκδίδι και Τσαΐτσι Γεράσιμος (Πατριαρχείο Γεωργίας), ο Επίσκοπος Νεαπόλεως Πορφύριος (Εκκλησία της Κύπρου), ο Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος Γεώργιος (Εκκλησία της Ελλάδος), o Μητροπολίτης Απολλωνίας και Φιέρι Νικόλαος (Εκκλησία της Αλβανίας), ο Αρχιμανδρίτης Παντελεήμων Karczewski και ο αξιότιμος Καθηγητής Γεώργιος Betlejko (Εκκλησία της Πολωνίας), καθώς και τοπικοί πολιτικοί και στρατιωτικοί άρχοντες, καθηγητές, προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές και κληρικοί της Μητροπόλεως.

View this gallery on Flickr

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69